Přejít na obsah

mikluk

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 307
  • Rok výroby
    2004

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Hlinsko
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

mikluk's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Čau, motor po startu a při akceleraci kouří a přibývá olej v motoru. Na motoru je fab off.
  2. Ahoj, mám stejný problém se servem, 1,6 HDI 80 KW , elektrické servo. Po nastartování občas nefunguje , nebo vynechá i za jízdy, po nějakém čase zase jde. Pojistka č 8 ok ,výměna celého serva taky nepomohla. Při závadě diagnostika hlásí chybu spojení a nelze načíst jednotku řízení. Při fungujícím servu lze načíst vše. Silový přívod do serva je ok . Na těch slabých drátech nevím co měřit. Prosím o nějaké rady. Díky.
  3. Ahoj, mám stejný problém se servem, 1,6 HDI 80 KW , elektrické servo. Po nastartování občas nefunguje , nebo vynechá i za jízdy, po nějakém čase zase jde. Pojistka č 8 ok ,výměna celého serva taky nepomohla. Při závadě diagnostika hlásí chybu spojení a nelze načíst jednotku řízení. Při fungujícím servu lze načíst vše. Silový přívod do serva je ok . Na těch slabých drátech nevím co měřit. Prosím o nějaké rady. Díky.
  4. mikluk

    Teplota oleje

    Po smazání opět zase naskočí.
  5. mikluk

    Teplota oleje

    Už jsem to našel ukazatel teploty oleje v otáčkoměru nemám.Mám model 10/2004 před faceliftem.Tak proč mě to píše chybu,že obdržená hodnota není správná.
  6. mikluk

    Teplota oleje

    Ukazatel teploty na přístrojovce? Má-li to být budík tak nemám,nebo nějaký symbol na displeji.
  7. mikluk

    Teplota oleje

    Čidlo jsem našel,ale vedou do něho jenom dva dráty z možných třech.Prostřední pin je volný originál zaslepen.Kolik kabelů má tedy do čidla vést?
  8. Zdravím pánové,chtěl bych se zeptat na tuto závadu o chybné obdržené hodnotě teploty motorového oleje.Případně kde najdu čidlo.1,6 HDI 80KW.Díky závada teplota oleje.bmp
  9. Ahoj,ráno po výjezdu z garáže mi okamžitě sepnul ventilátor chladiče a běžel 5km, přestalo to až odpojením aku po opětovném přípojení a nastartování bylo už vše OK.Teploměr ukazuje dobře.Nevite někdo co s tím .Díky:D
  10. Zdravím pánové , pořád mě po chcípnutí motoru spíná ventilátor . Třeba i po ujetí 5km a běží cca5 min . Motor se podle budíku nepřehřívá . Dík za rady.
  11. Můžu také poprosit vin VF33E9HZC83821814 dík.
  12. mikluk

    Zápach výfuk.splodin

    Měl jsem stejný problém. Byl to volný vstřik. Semička imbus to spravila
×
×
  • Vytvořit...