Přejít na obsah

Martin85

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

Martin85's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Martin85

    206 CC subwoofer

    Mno takže sem zatim zvolil takový provizorní řešení, který ale možná zůstane nastálo:) Koupil sem za 2600 25cm tubu Fusion, žádnej zázrak, ale za ty prachy:) Mam jí na zadní sedačce, hraje to pěkně, nezkoušel sem to ještě bez střechy, na to je moc zima:nevim Každopádně pokud někdo máte nějaký vychytanější řešení, sem s ním:)
  2. Martin85

    206 CC subwoofer

    Pod sedačkama by mi nic s bagama nekolidovalo neboť boční bagy nemam:) Bohužel Capyho bedýnka se za tunel nevejde, je tam místo tak na výškáč Ještě jednou se podívám do dveří, je tam vzadu přihrádka, poměřně hluboká, nikdy sem jí na nic nepoužil, tak bych do ní možná udělal bednu z lamina, no uvidim, kolik se tam vejde
  3. Martin85

    206 CC subwoofer

    Na holčinu stačí blatník, ale já bych pro sebe rád občas položenou sedačku pro relaxování A při relaxaci holky občas překážej:)
  4. Martin85

    206 CC subwoofer

    Mno CC mam něco přes půl roku, občas využívam zadní sedačku za spolujezdcem, menší holčina se tam vejde;) Za sedačku řidiče by se už něco vešlo, zas by ale nešla položit a přišel bych o romantiku koukání na noční nebe někde v přírodě A kdyby se woofer vestavěl místo jedné zadní sedačky, zas by ta nesymetrie asi vypadala hrozně.... Takže buď dle rady Escapera bednu na míru místo části kufru, ten systém co vymyslel Capy v 306CC taky vypadá rozumně, mno uvidim, projdu si o víkednu možnosti. Zatim dík za postřehy a další nápady sem:)
  5. Mám otázku ohledně technického řešení subwooferu do Peugeotu 206 CC. Vzhledem k mizernosti ozvučení v základu jsem si pořídil DVD Pioneer AVH-P5000, parádní stroj, k tomu set WF62 od Dexonu, ten mě hodně příjemně překvapil, hraje čistě, i basy docela umí, v raámci možností. Chtěl bych ale basy ještě posílit, rád bych subwoofer, libí se mi řešení z německých www.hub-car.com a jejich PS-box, ovšem cenově to vážně nejde. Nerad bych přišel o zadní sedačky nebo kufr, rád bych proto vymyslel něco podobného právě pod přední sedačky, nemáte s tím někdo zkušenost? Je pod nimi zoufale málo místa:nevim. Nemáte někdo výkres toho PS-boxu nebo vlastního podobného řešení? Děkuju moc za pomoc:mrk Martin
×
×
  • Vytvořit...