Přejít na obsah

Petr 9

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 807
  • Rok výroby
    2009

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Pardubice
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Petr 9's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Jak píše Milan, pasovat si myslím budou, protože u nás vídám 807, která má přesně tyhle origo disky Fiat. mireko: díky za odkaz.
  2. Ahoj, mám dotaz, lze na origo disky Fiat koupit středové krytky Peugeot a vyměnit? Koukal jsem zatím jen na eshop-peugeot.cz, tam mají různé krytky, ale nezdá se mi, že by měli pasovat.
  3. Petr 9

    Nový člen 807

    Mám to přesně obráceně...poutko na posuv šedivý a páčku červenou...jestli tedy nedělám chybu v tom, že nejdříve tou páčkou u zámků pásů sklopím sedadlo a potom teprve tou červenou páčkou překlápím sedadlo dopředu...uvidíme, cvičení dělá mistra, že Auto má cca 95 tisíc...nechával jsem teď v pátek měnit olej+filtry a ptal jsem se na to právě mechanika a ten mi pouze řekl, že ta netěsnost je v napojení hadice na chladič, ale že by to neřešil, že některý motory si prostě sem tam ukápnou. Tak jsem se chtěl jen ujistit tady na fóru, jestli nekecá...
  4. Petr 9

    Nový člen 807

    ad sedačky: myslel jsem to tak, pokud např. sedím ve třetí řadě a chci si sklopit sedačku ve druhé řadě dopředu, abych mohl vystoupit, tak k tomu slouží ta červená páčka u paty sedadel, že jo? Takže bych měl sklopit opěradlo dopředu, jakoby do polohy stoleček a pak vzít za tu červenou páčku a překlopit sedalo dopředu a to mi právě zatím moc nejde...asi to moc rvu silou ad olej: našel jsem v mobilu fotku, fotil jsem v rychlosti...to rozmazané kulaté v popředí je myslím odtoková hadička palivového filtru...myslím...a na té hadici u spony jsou vidět stékající kapky oleje.
  5. Zdravím všechny autobusáky, hlásím se do klubu, mám rok 2009, 2.0 HDi, přední/zadní sensory, dálkové Webasto, el. šoupačky atd. První postřehy To pohodlí je prostě návykové, měl jsem i Grand Scenic(05) a myslel jsem si, že se tam sedí pohodlně...celkem mě překvapil motor, i pokud jedeme v 6 lidech(dokupoval jsem dvě sedačky), tak není problém ani v prudkém kopci. Pokud jedu sám a chci předjet, tak šlápnu a předjedu...zatím si trochu zvykám na klasickou ruční brzdu(ve Scenicu byla elektronická a dost usnadňovala rozjezd např, v kopci-manželce). Spotřebu jsem zatím nezkoumal a radši si užívám jízdu...Teď nějaké dotazy 1.Všiml jsem si, že mezi intercoolerem a napojením hadice si ukapává olej, nic dramatickýho, ale....máte s tím zkušenost?, je to spíše vlastnost motoru než závada? 2.Při sklápění sedaček druhé a třetí řady asi dělám něco špatně...zkoušel jsem tedy jen dvě sedačky...postup:u sklopeného sedadla dám červenou páčku nahoru a zaberu, ale většinou se mi zdá jakoby se odjistila jen polovina sedačky(ta strana u páčky)...přitom sklopení pomocí páčky, která slouží i k polohování opěradla jde krásně lehce. Chce to tedy jen dostat to do ruky nebo musí být sedačka např. až na konci lyžin? 3.Už mám za sebou i první zkušenost se šoupačkama, kdy jsme zastavili na opravdu mírně nakloněném okraji chodníku, dveře se otevřeli, ale zavřít se jim jaksi nechtělo...tedy dovřeli se a hned vítězoslavně zase otevřeli.... Naštěstí díky TOMUTO fóru jsem vědě, že se to může stávat, takže pomohlo mechanické zavření a jede se dál. 4.Prosba...nemá někdo tu originál Peugeot tašku na povinnou výbavu, jde mi o reálné foto, nebo třeba jestli má někdo originál koberčky Peugeot a kolik stojí? Lze takové věci objednávat přímo přes Service box? Zatím díky a autobusům zdar
  6. Prosím také o info k VIN: VF3EBRHRH9Z003153. Díky moc
×
×
  • Vytvořit...