Přejít na obsah

Peters-.

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

O uživateli Peters-.

  • Datum narození 6.5.1983

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 5008
  • Rok výroby
    2010

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Nové Město na Moravě
  • Stát
    Česká republika

Peters-.'s Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Zdravím, mám problém se svým Peugeotem 206+ 1.4, 55kw. Motor se přehřívá, ale Sahara nesepne. Hlavně by mě zajímalo, jestli mi někdo může poradit, kde má 206+ schovaná relátka pro sepnutí sahary. Díky tomu že už má nárazník podobný víc 207, tak se před saharu nedostanu, aniž bych musel sundat predni4 nárazník. Nepředpokládám, že by snad to relé bylo na tak špatně přístupném místě. PS: Ještě jsem zkoušel zapnout klimatizaci a ani při jejím spuštění se sahara neroztočí. Děkuji
  2. Peters-.

    Problém s autorádiem

    Bohužel žádná banalita to nebude. První co jsem udělal bylo, že jsem rádio rozebral a lihem očistil kontakty tlačítek. Zkusil a nic. Pak jsem ještě zkusil najít na který pin konektoru vedou cesty na PCB a zkusil propojit napřímo. Bohužel taky nic. Z toho soudím, že půjde buď o softwrovou chybu, nebo něco přímo v tuneru.
  3. Peters-.

    Problém s autorádiem

    Raded Hurvajz No já jsem právě před nedávnem toto auto koupil a už ta tlačítka nefungovala. Přemýšlel jsem i o jiném rádiu, jenže pokud koupím nějaké neoriginální, tak přijdu o ovládání pod volantem. Pokud budu hledat stejné jako mám já, tak je podle toho co jste napsal dost pravěpodobné, že koupím kus který taky už nemusí fungovat. Rád bych opravil to stávající.
  4. Peters-.

    Problém s autorádiem

    "TA" je skutečně dopravní zpravodajství a funguje přesně jak to popisujete. Některá starší autorádia měla tlačítko "AF" (Alternative Frequencies). Tato funkce se u novějších rádií schovala právě pod "RDS" (Radio Data System). Která mimo funci "AF" navíc zobrazuje i název stanice a případně interpreta, či název skladby. Já však řeším to, že mi tlačítka RDS a TA prostě nefungují. Na stlačení nereagují.
  5. Zdravím, potřeboval bych poradit ohledně problému s autorádiem. Mám ve svém Peugeotu 206+ autorádio PU-2358A(C). Je to ta verze rádia, kde jsou tlačítka RDS a TA vpravo. No a právě tyto dvě tlačítka jsou na mém rádiu nefunkčí. Dá se to nějak řešit? Docela mě nebaví manuálně hledat alternativní stanice po ujetí každých 25km.
×
×
  • Vytvořit...