Přejít na obsah

airbone

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

airbone's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Zdravim, Moj znamy ma poprosil mu pozhanat nahradne budiky na peugeot 406 1,9D stary model. Takmer vsetky budiky mu vypadli a su mrtve (tusim funguje len teplota vody). Kukal som na ebay, ale budiky na tieto starsie modely sa zhanaju dost tazko a samozrejme asi z noveho HDI pasovat nebudu, ze? Nema niekto link na navod pre vybratie budikov aby sme mohli kuknut dozadu vyrobne cislo? Pripadne keby niekto vedel poradit, ake druhy budikov su zamenitelne a ci je potrebne ich programovat/kodovat, ale staci len vymenit s obdobneho modelu? Sam opravujem budiky pre ine modely aut, ale peugeot som nikdy nerobil, ale tipnem si ze to bude asi castejsia zavada, ak by niekto vedel poradit ci sa to da lahko opravit, alebo su uz navzdy mrtve. Dik za vsetky odpovede.
  2. airbone

    PEUGEOT 406 budiky + slaby tah

    Diky moc, v blizkom case sa nato mrkneme
  3. airbone

    PEUGEOT 406 budiky + slaby tah

    Dik za odpovede, a ospravedlnujem sa ze pisem neskoro. Tie budiky by som vedel pozhanat aj z tej starej verzie, teda z roku 97 alebo 98. Otazka je ze ak by sa prehodili, ci by to fachcilo normalne bez potreby nejakeho kodovania budikov, ako je tomu trebarz u vozidiel VW. Pravdupovediac, moc sa mi v tych budikoch nechce hrabat, lebo sa bojim ze nieco odseriem. Nejedna sa len o otacky, ale blbne tam viac budikov. Nemate niekto nejaky rychly navod ako vybrat budiky? Len sa pytam preto, ze u niektorych aut to je na dvoch srubach, ale u inych treba rozobrat polku auta, tak neviem ako je to u P406. Jo a to ze nema vahu vzduchu som netusil.... je to rok 97. Kde by potom mohol byt problem lenivosti? Myslite, zeby pomohla diagnostika? Ak by sa tu nahodou nachadzal niekto co ma diagnostiku niekde na vychodnom slovensku.... mohol by sa ozvat:cool:
  4. Nazdar hosi, v peugeotoch sa prilis nevyznam, naco aj ak jazdim na BMW.... Ale aj tak by som potreboval od vas pomoc. Jedna sa o mojeho znameho, ale ten sa velmi nerozumie do netu, tak tu ani nenapise.... preto pisem v jeho mene. Ma peugeot 406 rv97 1,9 diesel, tusim to ma 66kW. Blbnu mu budiky, (zasekle rucicky, alebo nieco podobne). Viem mu z DE pozhanat nove budiky, len problem je v tom ze netusim ako je to u 406ky, ci ich staci vymenit, alebo je potrebne ich nejak specialne nakodovat podla modelu a vybavy a tak isto ake budiky by tam sedeli, ci by sedeli aj nejake novsie z HDI... Neviete poradit? Jo a druha otazka - auto ma slaby tah, je prilis lenive. Neviem ci je lenive uz od prirody, alebo nieco tam nie je ok.... Ja myslim zeby to mohla byt vaha vzduchu, lebo nieco s turbom (navonok nic, ziadny dym a olej nezere vobec...). Ak je vaha na odchode, neviem ci sa to da zistit cez diagnostiku (pokial nie je uplne KO). Vyznam sa v diagnostike na VW, BMW a aj v motoroch, ale o peugeotoch nemam ani pary, tak poradte prosim co a ako...
×
×
  • Vytvořit...