Přejít na obsah

Bomberman

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

Bomberman's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Moc tomu nerozumim proc by vodici a napinaci kladka mela brutalne zvysovat spotrebu ale i napinaci kladka je nova.A ten klepajici zvuk je nepravidelny(lepe receno pravidelny,ale nespojity-tzn.opakujici se v urc. intervalu) cili kladky asi muzeme vyloucit.
  2. Cena byla 1200Kc za praci a zbytek do 5200Kc material ale mel jsem tam navic stabilizatory ktere po nerovnostech delaly kraval.
  3. Nektere tesneni byly dane tmelem...nejaky specialni na vysoke teploty ale vsude je sucho takze predpokladam dobrou tesnost.Krome gufer na vacce a ventilech bylo provadeno to co pises.Dej pak pls. info jak si dopadl.
  4. Rozvodak je urcite nasazeny dobre,motor chyta na prvni sup,neskyta,neskube proste jako drive.Hlava byla prebrusovana a tesneni dano o neco malinko tlustsi pro dorovnani puvodniho rozmeru.Jo ten motor mam presne ten co pise Lubk0 1,4l 55kW,r.v 98.Je mozne ze tam bylo zakopanych vice vad,ktere cekaly jen az se sunda hlava,ale co vcilek s tym??
  5. No predtim byla spotreba kolem 7l/100Km a nyni jsem na 1/4 nadrze (15l benzinu) najel asi 130km.Klepani ventilu predtim nebylo zadne,pouze mi mirne huci nejake lozisko ale jedna se o uplne jiny zvuk nez ted.To lozisko ted resim taky a vyloucil jsem alternator i posilovac rizeni takze zbyva vodni pumpa a vackova hridel nebo jsem neco opomel?Ta spotreba mi ale stejne nejde do hlavy.Diky za jakoukoli radu.
  6. Chtel bych se zeptat zda-li mate nekdo podobnou zkusenost nebo radu jak vyresit problem s klepanim (asi ventilu) a zvysenou spotrebou.Mel jsem auto v servise protoze po dirach delalo kraval a zjistily se vyklepane kostice na predni naprave.Jenze krom tohoto problemu ,ktery byl odstranen bylo zjisten i nevelky unik oleje z tesneni pod hlavou motoru a tak se dohodla jeho vymena a zaroven preventivni vymena rozvodoveho remene a napinaci kladky.Prace vypadala dobre odvedena,ale po prijezdu domu jde z motoru slyset jakoby klepani ventilu + zvysena spotreba dle mych odhadu tak na 11l/100km.Motor mam 1,4l typ KFX.Dokaze nekdo poradit kde muze byt problem?
×
×
  • Vytvořit...