Přejít na obsah

wesox

Uživatel
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

wesox's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. wesox

    prasklá hlava?

    dík
  2. wesox

    prasklá hlava?

    dík za názory, zítra mam čas, tak chci začít termostatem, mam si dát při výměně na něco pozor? Je pod tím víčkem nějaké těsnění, které bych měl koupit i s termostatem, kdybych ho náhodou při výměně přetrhnul? No , nikdy jsem to nedělal, tak se ptám , aby mě něco nepřekvapilo, díky moc , dám vědět jak to dopadlo.
  3. wesox

    prasklá hlava?

    tak zatim díky, voda se neztrácí ( tedy aspoň ne nějak výrazně), přes víkend to propláchnu a vyměním termostat, jestli to tedy nepomůže tak nechám udělat tu hlavu a těsnění , dám potom vědět čím to bylo.
  4. ahoj chlapi, prosím vás jak se projevuje na motoru 1.8 8V prasklá hlava? začala mi lítat teplota sem a tam , od 60 do 100 stupňů, chvíli topí a chvíli ne, ventilátory běží normálně , voda v oleji se zatím neobjevila, emise mi dopadly výborně, poradíte? díky.
  5. wesox

    rozdíl v motorech?

    ve spoustě inzerátů je psán 1.8 66KW a to jak v Peugeotech tak Citroenech, i když mě se zdá těch 66 docela málo.
  6. wesox

    rozdíl v motorech?

    dík, jen mi ještě není jasný ten rozdíl 16.8V a 18.8V při stejnejch 66KW ??
  7. Prosím vás jaký je rozdíl v motorech 1.8 8V a 1.6 8V , když čtu že mají oba 66KW? U některých 1.8 8V je zase asi 80 KW, chtěl bych si koupit 306 kombi s některým z těchto motorů a nemoho se rozhodnout, případně v čem je který lepší , nebo na co si dát pozor, děkuji za každý váš názor, jde mi taky o spotřebu a spolehlivost, kolik se dá třeba na takový motor najezdit, jsem začátečník tak se ptám.
  8. wesox

    Motor TU, ventilové víko, POMOC

    ahoj, ten patent neni zas až tak špatnej, dřív se ty vymezovací podložky dělaly z toho bakelitu, ale potom dost často praskaly, teď už jsou kovový. Zkontroluj jestli jsou dobře dotažený ty 2 štefty v hlavě, potom nasaď ten rozstřikovej plech, na to ty nymezovací podložky a pak tam nasaď to víko, ty otvory nesmí být prohlí dovnitř! spíš je vyklepni lehce ven, pokud máš to víko vyrezlí a je zeslabený tak je lepší sehnat nový ( to neni problém), pak to víko lehce dotáhni, velikým dotahováním nic neutěsníš, naopak se ti bude zvětšovat mezera mezi hlavou a víkem, nedávej tam žádnej silikon, je nebezpečí , že se ti dostane do oleje a ucpe mazací kanálky, tak tohle je můj názor.
  9. wesox

    1.9 TD nebo 2.1 TD

    chlapi díky moc, asi si zajedu do toho autobazaru to vyzkoušet,ale jak to tu čtu tak by mi ta 1.9d stačila,jezdim tak nějak normálně a asi dám přednost tý spolehlivosti, nevim kolik vydrží ty turba a potom je to asi pálka na opravu a jestliže to \" oddie \" stačí , tak mě určitě taky, mějte se.
  10. wesox

    1.9 TD nebo 2.1 TD

    ......jela hůř....
  11. wesox

    1.9 TD nebo 2.1 TD

    dík za názory, asi má každej motor v něčem přednost...., ještě jsem přemýšlel o 306 kombi s 1.9d, ale asi by tam chybělo to turbo, ale to neumím posoudit, motory prý vydrží hodně, ale asi to bude slabší na jízdu,i když nejsem žádnej závodník, teď mam P309 1.4 a nerad bych , aby ta 1.9d jela líp, nemáte s tim někdo zkušenost, díky.
  12. Ahoj chlapi, poraďte mi.Chci si koupit 406 ku v naftě, ale nevím jakej by byl lepší motor, jestli 1.9 TD nebo 2.1 TD, jde mi spíš o spolehlivost, mam nabídku 2.1 TD , ale má natočeno 280000 km. tak nevím jestli to není moc, kolik třeba ty motory vydrží,nebudou problémy s turbem? nebo čerpadlem? díky moc.
  13. wesox

    rozměr kol

    dík, podle techničáku můžu mít oboje, mě jde spíš o takový ty tech.věci , protože jsem toho moc nenajezdil tak nevím co by bylo lepší? Třeba větší kola jestli víc neničí tlumiče nebo poloosy nebo tak něco??
  14. wesox

    rozměr kol

    Ahoj všichni, řeším teď problém, tak bych potřeboval od zkušených poradit.Koupil jsem P 309 1.4 a musím koupit nové pneu, mam disky 13\" i 14\" , ale neumím se rozhodnout na co to obout. Nejde mi o to jak to bude vypadat, ale na čem se líp jezdí, spotřeba a jaký je vlastně rozdíl v jízdě mezi většíma a menšíma kolama, děkuji, jsem začátečník.
×
×
  • Vytvořit...