Přejít na obsah

lora

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 306
  • Rok výroby
    1996

Profilové informace

  • Město
    Praha 6-Řepy
  • Stát
    Česká republika

lora's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. lora

    lora auta

  2. lora

    Nefunkční LP el. okénko

    Díky moc za odpovědi a za potvrzení mé domněnky, že pojistkou to nebude. Je tam totiž pouze jedna P29 pro relé ovládání stahování oken (potvrzeno pouze teoreticky - za tmy odjíždím, za tmy přijíždím a navíc v tomhle počasí a garáž nemám...). Jelikož pravé okno funguje, vypadá to přinejmenším na špatný kontakt (upálený nebo uvolněný drát), v nejhorším případě na spálený motorek. Je ale divný, že jsem to zamrzlý okno nijak moc netrápil, jenom jsem s ním cuknul. No, asi vydržím bez funkčního okna do jara a pak to začnu řešit.Budu holt častěji vysypávat popelník...:-(( Ještě jednou díky a mějte se
  3. Zdravím všechny, dnes ráno po jednom neúspěšném pokusu stáhnout zamrzlé okénko, jsem se po 25 km jízdy (v domnění, že je již dostatečně "zatepleno") pokusil stáhnout boční okénko a ono nic. Ani to necvakne. Pravé okno funguje. Pojistky jsem kontroloval (zatím pouze teoreticky) a je tam pouze jedna pojistka pro stahování !obou! oken. Máte s tímto problémem někdo zkušenost? Doufám, že to není něco horšího. Prosím poraďte. Předem děkuju.
  4. lora

    P306-LP potkávací světlo

    Já vím, ale nechce se mi v té kose prolézat celou pojistkovou skříňku.Mrknu na to doma.Díky
  5. Zdravím všechny a prosím o radu.Na mém P306 r.v.1996 přestalo fungovat levé přední potkávací světlo.Žárovka (H7) je v pořádku,přesto jsem ji vyměnil,kontakty jsou čisté,neskorodované a stále nesvítí.Ještě zkusím prostříknout kontaktolem, ale nedávám tomu velkou šanci.Nevíte někdo, která pojistka odpovídá LP potkávacímu světlu.Příručku nemám a knihu \"Jak na to\" mám doma.Asi to bude nějaká hovadina, ale ty jsou nejhorší.Předem děkuji za odpověď.
×
×
  • Vytvořit...