Přejít na obsah

mora

Uživatel
  • Počet příspěvků

    68
  • Registrace

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

mora's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Dneska v noci se mě pokusili vykrást moji 407. Nic neukradli, ale rozbili okno u řidiče. Samotné sklo stojí 11 000 Kč. K tomu těsnění, ozdobný sloupek dveří a práce a předběžná cena v Peugeotu je 20 000 Kč. Paráda. Naštěstí to zaplatí pojišťovna, ale stejně mě to bude stát 5 000 Kč. Parchanti jsou hold parchanti.
  2. mora

    vybíjení akumulátoru

    Mel jsem to same. Kupoval jsem jednu baterku za druhou a v zime kdyz jsem den a vice stal tak jsem nenastartoval.Vzdycky jsem hodil baterku na nabijecku pres noc a rano v poho. Kdyz jsem jezdil kazdy tak v poho, kdyz jsem jeden den vynechal tak pruser. a nova baterka byla za chvili to same.Prestal jsem auto davat do znackového servisu (vzdycky vymena baterky po roce a bez uplatneni zaruky) a dal jsem to normalnimu automechanikovi. Natahnul jeste jeden kabel ke kostre a od ty doby je klid a auti startuje naprosto v poho ikdyz stojim par dni.
  3. mora

    407 - 2.2 benzin - poradte

    ahojky.mám 2,2 benzin a rok vyroby 2004. zatim nemam vubec zadny problemy.nejake malickosti byly ale byly to fakt blbosti.a mam to v plny palbe a s elektrikou zadny problem.a proc benzin?protoze nafta patri do kamen;).ach jo ted me budete kamenovat ale mel jsem vzdycky benzin a chci zase benzin.nechci poslouchat to vecny cvakani a chrochtani dieslu;).ale ted fakt - vzdyt pri dnesnich cenach benzin nafla se uz nafta ani nevyplati.driv byla hranice 30 000 km ale dneska je dal.ano diesel zere min ale zase je narocnejsi a drazsi servis.a kvalita jizdy?podle me vyhrava benzin;)
  4. no delali me to na tu primeru ve znackovym servise a kolegovi taky a dopadl uplne stejne.me se kridlo taky libi ale proste uz mam strach.
  5. asi uz radsi krídlo nechci.predtim jsem mel primeru s křídlem.delali me to v servisu a po 4 lrtech me to okolo uchycení šroubama do kufru zacalo pekne reznout az tam byly pekny bubliny.a to byl sroubovany a jete lepeny takze to neslo sundat a opravit.
  6. mora

    Brzdy-Piskanie

    AnotherOne: neviš prosím tě jakou tu pasu koupit a kde? a jakou potom znacku destiček?Díky.
  7. mora

    Brzdy-Piskanie

    tak s tim asi nic neudelas.me piskaji taky.vzdycky kdyz se vratim ze servisu tak je chvilku klid a pak to zacne delat znovu.piska to tak ze je hanba s tim jezdit a lidi se otaceji.v servisu me rekli ze to je pouzitym materialem na vyrobu desticek a ze to je normalni.
  8. dej sem fotku ty svoji blondynky a ne auta;)
  9. mora

    vymena autoradia

    Nemusis menit radio.mam ten samy model a staci prehrat program za vyssi verzi.
  10. Ja jsem mel vadny cidlo a hazelo me to chybu ESP. Jinak se vsem omlouvam ale nejak me nejde odepisovat na zpravy.
  11. mora

    chybova hlaska

    Ahojky.Nedela to vsem leva strana.Me to dela prava strana.Obcas to je k zesileni kdyz jsem jel 250 km a kazde slapnuti na brzdu nebo dani blkny me to pipalo a psalo.Vzdycky rozdelam vzadu kenektor 2-3x ho prostriknu kontaktolem a je po chvili zas na nejakou dobu klid.ale ceho jsem si pritom vsimnul je to ze kdyz to zacne blbnout tak ten konektor je docela pekne teply a na druhy strane ktera neblbne je krasne studeny.
  12. mora

    Bouchání ze zadu

    Tak jsem to mel kvuli tomu znovu v servisu a castecne to je opraveny.pry tam byl zespodu uvolneny nejaky plech tak ho vypodlozili a dotahli.tak me to aspon rekli.zlepsilo se to hodne ale stejne jeste trosku a uz jen z pravy strany se obcas ozve bouchani.
  13. mora

    Bouchání ze zadu

    no me to spis prijde jak od tlumicu nebo napravy a nekdy i odedveri
  14. mora

    Bouchání ze zadu

    tak u me to rozhodne sklo neni.mam sedana.neco s tlumicema nebo napravou protoze i perovani neni perovani ale bouchani.ale kdyz je hodne mokro tak to krasne peruje.
  15. mora

    Bouchání ze zadu

    Vubec nic noveho.Porad to boucha.Akorat jsem vypozoroval ze kdyz je auto hodne zatizeny (vzadu sedi lidi) tak to skoro neboucha a nebo kdyz je venku hodne mokro tak to krasne peruje bez bouchani.kdyz jedu sam a nebo ve 2 tak to je hrozny.bouchani a zadny perovani.
×
×
  • Vytvořit...