Přejít na obsah

habross

Uživatel
  • Počet příspěvků

    102
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 307
  • Rok výroby
    2002

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Vysoké Mýto
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

habross's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

0

Popularita

  1. Když ono to bylo na zvedáku teďka často a když se měnilo všechno kromě čepů tak ty by měly být v pohodě, protože to bývá první co se většinou kontroluje. Ale fakt už jsem bezradnej, 2 autoservisy a nikdo nic neví.
  2. Ono staci treba aby auto skublo a ozve se zvuk jak kdyby se hejbal celej motor ale ten drzi tak nevim. Jen pri pohybu dopredu a jinak ne. No budu muset asi zkouset.
  3. Zdar, chlapi mám problém se svoji 307. Ozývaly se mě zvuky při nerovnostech z oblasti motoru, tak byly vyměněny tlumiče přední a stabilizační tyčka. Potom asi po týdnu ježdění se ozvala rána a od tý doby při rychlejším rozjezdu slyším jak kdyby se pohnul celý motor na straně u řidiče, ale tedka jsem měl v servisu a vyměněny silentblocky motoru, převodovky a další stabilizační tyčka a stále to dělá. Třeba i stačí pomalý rozjezd a je slyšet zvuk, jak když se zvedá pomalu železo. Jedná se o stranu u řidiče a trošku to i vibruje do pedálů. Nemáte někdo zkušenost?
  4. To už jsem bohužel zkoušel, ale pálilo mi to pořád pojistku, takže jsem to vzdal.
  5. Ahoj, dnes mi přišlo autorádio z ebay a bohužel jsem zjistil že není na připojení přímo do iso konektoru, který mám v autě (Peugeot 307 1.6 16v rok 2002). Jak na připojení? Jsem laik, tak prosím o odpověď zda oříznout kabel před konektorem v autě a nasadit napřímo či propojit jinak. Odkaz na autorádio a kabel k němu: http://www.ebay.com/itm/231515483155?_trksid=p2057872.m2748.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
  6. habross

    Výměna vložky zámku Peugeot 307

    Super, už je opraveno:-) po dvu dnech po prostřiku už to konečně povolilo. Tak díky za rady a postřehy.
  7. Tak problém vyřešen po dvou dnech po promazání. Díky moc za nápady a rady.
  8. habross

    Výměna vložky zámku Peugeot 307

    Na tom malém obrázku to není moc vidět. Nevíš jak je vložka připevněná k zámku a jestli je možné ji vyndat po odendání tapecího dveří? Bez nutnosti vyndávat celý zámek?
  9. Ahoj, potřeboval bych radu jestli je možné nějakým způsobem vyměnit vložku zámku dveří u řidiče bez vyndání celého zámku (problém s odvrtáním nýtů apod). Bohužel se mi zámek zasekl a potřeboval bych ho nějakým způsobem rozchodit. Bohužel prostřik s FAB plus olejem nepomohl, a tedy je jediná možnost vyměnit asi zřejmě vložku.
  10. Ono k tomu schéma zapojeni je. I ten kabel co je na odkazu na ebay u radia. Jen jsem myslel ze koupím nástavec na iso a nebudu.muset ručně napojovat dratky. Ale asi to jinak nepůjde. Ono ten adaptér muze mit jiny usporadani vzhledem k isu protoze je na pioneer. A tohle je neznačkový šunt.
  11. Asi je pravda že bude chyba v tom adaptéru, protože jsem šel jen podle konektoru k rádiu. A je to určeno pro rádio pioneer ale myslel jsem, jako lajk, že iso konektor je standardizovaný a všude stejný, takže to není odladěný ani na typ auta ani tento typ rádia. Asi v tom bude ten problém, protože po připojení iso konektoru do adapteru a adapteru do radia radio vubec nekomunikuje jen je slyšet lupnutí a šumění ale display a nic a nesvítí. Potom když připojím anténu tak to spálí zase dvě 15a mini pojistky. Asi nejjednodussi je prepojit dratky z isa na kabel ktery byl dodan k autoradiu, ale nejdřív jsem chtěl zkusit tohle abych zbytečně neničil iso.
  12. No ten odkaz je na ten kabel, antena je myšlená jako prodloužení antény do rádia, takovej ten nástavec. Tak to je škoda...jiny reseni asi fakt neni
  13. Ahoj chlapi mám Peugeot 307 2002 1.6 16V, potřebuji radu. Koupil jsem si levné autorádio viz odkaz: http://www.ebay.com/itm/391172990486?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Dokoupil jsem k němu adaptér na připojení antény (byla pouze díra) a adaptér na propojení iso konektoru s rádiem viz. odkaz: http://www.vpcentrum.eu/konektor-iso-pro-autoradio-pioneer-12-pin Nyní když připojím iso kabel z auta do adaptéru a poté připojím k rádiu tak vše v pořádku, ale poté když připojím jako poslední anténu, tak shoří obě 15 pojistky v kabině. Zkoušel jsem 2x a pokaždý obě shořely. Prosím je to nějak řešitelný nebo prostě je rádio šunt a můžu ho zahodit?
  14. Zdravím mám Peugeot 307 1.6 16V vždy když jedu na nějaký stupeň na nízké otáčky, tak začně v motoru pískat jakoby meluzína. Tedy třeba když jedu na 5. stupeň 80 a otáčky pod 2000. Při přídání na vyšší otáčky tento zvuk zmizí, to samé při vyřazení ve vyšší rychlosti opět tedy za nízkých otáček. Co by to mohlo být?
  15. Dobrý den, mám peugeot 307 1.6 16v 2002. Podle tachometru najeto 145000km. Oficialně myslím tak 245000. Vždy když zařadím dvojku a přidám rychle plyn ozve se rána jakoby z pravé strany od řidiče. Čím to může být? Bohužel mi také začala svítit kontrolka motoru a objevila se hláška antipoluttion fault. Prosím o rady.
×
×
  • Vytvořit...