Přejít na obsah

Marcusan

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 205
  • Rok výroby
    1986

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Praha 9
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Marcusan's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Jo :-) No, Kurte, víš, když brácha i já jsme zvyklí nevyjadřovat se buď vůbec, nebo - když už dáme svůj názor do placu - tak důkladně a promyšleně. Líp než naplácat 20x jednovětý polosmysl a pak to brát zpátky. Vím, že s tím mají někteří o hodně mladší lidé než brácha+já problémy (tím teď rozhodně nemyslím tebe). Ovšem bráchovi a mně se zase nelíbí styl těchto zmíněných lidí, jejichž myšlení označujeme za "klipovité". Chtějí slyšet místo vět hesla, v hovoru neudrží myšlenku déle než 10 sekund, jsou líní psát do písemného projevu i interpunkci a velká písmena a zamyslet se nad nějakým problémem ne že by neuměli, ale jsou líní a proto to zásadně nedělají... Takovíto lidé jsou idelální cíl pro ovládání, reklamou počínaje a politikou konče. Fuj, to je ale hezky česky řečeno OFF TOPIC! A můžeme zpátky k nehodě Ticcinovy švagrové.
  2. Ano, ano a ještě jednou ANO. Přesně tohle je důvod, proč já, stejně jako můj starší bratr zde v Clubu Garfield, POLICII ĆR NESNÁŠÍME COBY VYSOCE NEPROFESIONÁLNÍ ORGANIZACI. A dopravní policie je zvlášť výživná esence všech neřestí naší policie jako takové. Hhonzo, máš samozřejmě pravdu v tom, že řidička červeného má na triku to, že "Pokud provádíte odbočovací manévr, jste povini si zkontrolovat, zda nejste předjížděni", jak to píšeš. A řidič modrého to, že "modré auto se dopustilo jednoho ne-li více porušení ustanovení o provozu na poz. komunikacích", když tě cituji. A teď právě nastává ona věc, o kterou jde - kdo zavinil nehodu.. Nepředpokládám, že vy policajti máte jakékoli základy právního vzdělání alespoň na úrovni obchodní akademie, a tudiž pojmy jako "kauzalita", "příčina", "následek", "spravedlivě požadovat", "úmysl" atd. ti nic, stejně jako tvým kolegům, nic neříkají. Proto kvůli tobě shrnu takto stručně: Máš pravdu v tom, že červené i modré mají každý na triku porušení čehosi. Ale řešíme-li v kauzálním řetězci, koho označit za viníka NEHODY, vidím to jednoznačně jako modré auto (samozřejmě vycházím-li z toho, že se vše odehrálo jak zde popsáno). Obhajobu bych postavil na faktu, že po řidičce červeného nebylo možno spravedlivě požadovat, aby dodržela svou zákonnou povinnost při odbočování, protože nemohla předpokládat, že modrý poruší hned několik svých zákonných povinností najednou, a nadto provedl manévr tak prudce, že nestačila zareagovat. Je to úplně stejná logika jako při onom nedávném řešení nedání přednosti v jízdě, jak tu někdo přede mnou zmínil. Tak, a teď se do mě pusť, těším se [upravil dne 6/1/08 Marcusan]
  3. Jo, ještě jsem se nepředstavil - zde je moje foto:
  4. Milý a vážený pane předsedo, Vaše nejjasnější vysokoprevoschoditělstvo! ad a) Kolik za to dostane, to opravdu netuším - je to zamotané. Policajti, se kterými jsem mluvil, říkali, že zatím dělali jen na případech, kdy holky někdo prodával za účelem sexu. Ale zde bylo nebohé děvče prodáváno k jídlu... ad b) Tohle si bude muset klub vyřešit asi sám. Já osobně si myslím, že v REVIZNÍ komisi by měli být lidi nejen s životními zkušenostmi a s obecným ekonomickým přehledem, ale hlavně morálně pevní! A teď, kdy se zdálo, že na práci nového vedení - tj. jak výkonného výboru, tak revizní komise - není nějakého většího brblání ze strany členů klubu, se objeví tohle... Fuj, Garfield, třikrát hanba! ad c) Jak myslíš, Mirku, ale já bych Garfieldovi nepomáhal. Jest to člověk nespolehlivý, nepravdomluvný, hlučný, tučný a vůbec veskrze nesympatický. ad d) Pokusím se, pokusím, a poníženě děkuji za příležitost, pane předsedo P.S. Já jsem Garfielda neudal, věříte mi, žejo?
  5. Kdyby kupujícího nepřesvědčil, že ta holka je lepší vcelku, musel by ji naporcovat. Už se na to chystal - viz fotka. A zima Andree v chlaďáku fakt byla, Garfield ji mezi záběry musel zahřívat Ještě že jsem tam náhodou byl a fotil, protože byste nevěřili, jakej darebák ten váš Garfield je!
  6. Ale právě že ji jeden člověk koupil, ani cena 165,- za kilo ho neodradila. A tím bylo na proaser s policejní dohrou zaděláno. Ženský se prej u nás prodávat nesměj.... A jestli ten řezník není Garfield, tak mu je strašně podobnej. No a nevis na kolik ho to vyslo? Ja pocitam neco okolo 13 500 ,- Co ty na to? :o No teeeda, já ZÍRÁM! Andrea má skutečně 82 kilo, krát 165 je Kč 13530... To jsem nevěděl, MatrixChose, že ji znáš... :o
  7. Ale právě že ji jeden člověk koupil, ani cena 165,- za kilo ho neodradila. A tím bylo na proaser s policejní dohrou zaděláno. Ženský se prej u nás prodávat nesměj.... A jestli ten řezník není Garfield, tak mu je strašně podobnej.
  8. To nemohl být Garfield. Garfield je v současné době ve vazbě, protože coby řezník prodával nepovolený druh bílého masa. Tady je důkaz!
×
×
  • Vytvořit...