Přejít na obsah

elstrem

Uživatel
  • Počet příspěvků

    26
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 405
  • Rok výroby
    1991

Profilové informace

  • Město
    Velké Meziříčí
  • Stát
    Česká republika

elstrem's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. elstrem

    silentblok spodního ramena,

    Super,děkuji ti moc.
  2. elstrem

    silentblok spodního ramena,

    Zda,tu máš ten Vin:VFN315BDK208657936:
  3. Dobrý,podařilo se my vymézt díru v silnici a prdlo mě ten silentblok u v tom místě,jak přijde prošroubovat s ramenem.Zde jse našel nový,ale je tam několik druhů,jak poznám který je ten správný.Je to u spolujezdce,jakoby vzadu od kola http://www.automedik.cz/autodily.html?path[]=1357089&path[]=1357124&path[]=1357576&path[]=1361713&path[]=1383592&path[]=1433006 , Děkuji za pomoc.
  4. Dobrý den,můžete my poradit kudma se lije olej do motoru a kolik ho tam zhuba přijde?.S kolegou sme na to nepřišli,akorát ze přeu uprostřed je taková platová zátka/shel/.Tak jestli tudma,měrkou na olej,to ai nepůjde.Děkuji za pomoc.
  5. Dobrý den,mám takový dotaz.Jak vám ukazuje ručička na budíku oleje při nastartovaným motoru.Jde my o to,že mě ručička ukazuje vždycka min oleje.A nikdy není ani na prostředku,a nikdy na max.Tak jak to ukazuje vám.Jestli je to tak dobře,že je rafika vždy na minimum.Před měsícem jsem měl auto v servisu,tak snad olej,by měl bejt plnej.6e by to ukazovalo,že mám málo oleje.Jo a kontrolka oleje nesvítí.Děkuji za odpověd.
  6. Zdravím,scháním na klasickou 405 sri 1.9 ten těsnící kroužek co se dává mezi katalizátorem a kolenem výfuku.Pak se to stahuje tou svěrkou.Zatím jsem to vyřešil obalením alobalem.Koukal jsem po netu a nikde jsem to nesehnal.zde jsem nešel odkaz na tu www.aci.cz,jenže tam musím být registrován jako firma a to nejsem.Případně jak to jinak utěsnit.dost to tam prdí.Děkuji za cokoliv.
  7. Mě ten spínač fungoval,ted tam začalo něco cvakat a ted to nejde vůbec.
  8. Zdravím všecky.Mám 2 dotazy.Kolik přesně přijde oleje do motoru u peugeota 405.Dával jsem nový ole,bylo ho 4 litry a po zapnutí zapalování my budík na kontrolu oleje pořád ukazuje min. oleje což je podle příručky kritický stav,tak jestli toho oleje tam přijde víc.A druhý dotaz.Když otevřu u řidiče dveře tak mě nereaguje ten spínč co je na proti dveřím ,aby řidiče upozornil,že má rozsvícená světla,což občas zapomenu.Tak jestli se ten spínač nějak spravuje,nebo se vyměnuje.Děkuji za cokoli a přeji všem pěkný den.
  9. Zdravím,mám velkej problém.Konečně jsem dal po několika měsících dohromady auto a po neděli jsem se chystal na stk.K mýmu velkýmu zděšení jsem zjistil,že jsem ztratil obálku s doklady od vozidla.Akorát mám značky na autě a smlouvu od pojistky.Komplet.Problém je v tom,že jsem napsán jen v odhlášce a auto je už nějakou chvíli bez technický.Tak tápu co ted mám dál dělat.Jak to řešit.Tak jsem chtěl poprosit o radu.dĚKUJI ZA COKOLIV.
  10. elstrem

    Peugeot 405, zadní náprava

    jájsem nechal repasovat nápravu na 405 v tété opravně.Prvně jsem se tam domluvil telefonicky na termínu.Ráno jsem tam dojel a odpoledne jsem odjížděl s novou nápravou.Mezitím jsem strávil čekání prohlídkou po městě.A celkově mě to vyšlo do 10000 a to tam dávali i nějaký nový díly./plně jsem byl spokojen s ochotou zaměstnanci firmy.Takže doporučuji. http://www.autodomin.cz/indexcd3d.html?id=repase〈=cz
  11. Zdravím,scháněl jsem zde střešní okno na peugeota a byl by k mání el.šíbr,tak jsem se chtěl zeptat,jestli nebude nějaký problém z montáži,zda se to zvládnout.Díky za cokoliv.
  12. elstrem

    šrouby kol na al kola

    život stojí za prd.
  13. elstrem

    šrouby kol na al kola

    m jen vědět,jestli má někdo tyto al kola a jak dlouhý šrouby na ně používá.
  14. Zdravím,podařilo se my ukroutit toto brzdový potrubí.A bohužel nikde nemůžu sehnat nové.Tak jestli my můžete někdo poradit.Jedná se o peugeot 405 sri.Všem moc děkuji.Zde je to naznačený.
  15. elstrem

    plaště na al kola

    Díky,to jsem chtěl vědet,že je tam můžu dát.
×
×
  • Vytvořit...