Přejít na obsah

Balachar

Uživatel
  • Počet příspěvků

    693
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 407
  • Rok výroby
    2006

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Vranov nad Topľou
  • Stát
    Slovenská republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Balachar's Achievements

Kecka

Kecka (4/6)

19

Popularita

  1. Balachar

    cukání 2.0 HDi 100kw

    Keď sa na to pozriem takto, tak máš pravdu Dokonca som prerobil :-) Veľmi som na takéto "čistítka" neveril, dokonca TEC2000 už používam dlhšie a rozdiel som nikdy nezbadal, ale nedávno som mal auto v servise, menili 2hmotu a natankovali na Gulfe, aby sa previezli a vyskúšali či všetko funguje a odvtedy sa to začalo babrať. Takže tentoraz to splnilo účel, no myslím, že najväčší efekt malo čistenie sania.
  2. Balachar

    cukání 2.0 HDi 100kw

    ozzy56, ono to aj tak bolo. Pred jazdou som vynuloval spotrebu a hanbím sa, ale išiel som jak hovädo, na diaľnici skoro vkuse 170, mimo obcí 130 a v obci okolo 100, ale bolo to neskoro v noci, cca o 23-24 a ako bonus som ma namerali v BA 120 na 90, ale to auto išlo samo. Pokuta však bola poučením a už budem jazdiť slušne. Lada78, Benzinu u nás nemáme :-( ... ale asi sa jedná o nejaké prémiové palivo, však?
  3. Balachar

    cukání 2.0 HDi 100kw

    Nazdar klubáci, tak sa Vám musím pocháliť so svojou pozitívnou skúsenosťou. Už dlhší čas mám problém s 1. štartom, mám nové žhaviče, RJ je OK a či je -1, alebo +14, ráno pri štarte rachot, chytanie na pár valcov a za autom kúdol dymu ... Tak som si kúpil dve pixle TEC2000 na čistenie vstrekov a nechal som to v sobotu cca hodinu ísť priamo na ten TEC2000 a keď to bolo hotové, tak som vybral airbox a nastriekal do sania 400ml plechovku PRO TEC diesel applicator spray. . Potom som nechal ešte chvíľku auto normálne bežať a išiel som to vyskúšať ... auto ako vymenené, oveľa pružnejšie a zrýchlenie neporovnateľne lepšie. Taktiež sa mi znížila aj spotreba, včera som spravil 460km vkuse, 65% diaľnica, 35% okresky a horský priechod Čertovica, priemerná rýchlosť 99kmh a spotreba 7,1l, čo pri takej jazde som mal bežne 7,9-8,2l. Ranný štart krásne hladký bez zadymenia. EGR mám off už dobrých 150tis, ale to sanie bolo asi riadne zanesené. Takže vrelo odporúčam.
  4. Balachar

    cukání 2.0 HDi 100kw

    Lada radil nieco ine od LM, tak asi sa to tyka len konkretneho vyrobku
  5. Balachar

    cukání 2.0 HDi 100kw

    Dakujem za radu kamarat, mas zmysel pre humor
  6. Balachar

    cukání 2.0 HDi 100kw

    Aha Super, idem si to poriadne pozriet. Dakujem :-)
  7. Balachar

    cukání 2.0 HDi 100kw

    Lada78 a ked som to este predtym nerobil a mám odstavené EGR od 65.000km, teraz aktuálne 210.000km, kolko takých plechoviek mozem pouzit?
  8. Balachar

    cukání 2.0 HDi 100kw

    Super, dakujem. To je jednoduche, staci odpojit hadicu od airboxu a striekat :-) Videl som, ze za volantom niekto sedel, ale asi len pre istotu, nakolko otacky stupali preto, lebo pridaval ten sprej do sania. Alebo sa mylim? Ked som to este nikdy predtym nerobil, kolko tych sprejov naraz mozem pouzit?
  9. Balachar

    cukání 2.0 HDi 100kw

    Jasné, chápem. A čo sa týka aplikácie, tak to sa robí tak, že striekam sprej pri bežiacom motore do sania a robí sa to na voľnobeh, alebo je potrebné trochu pridať plyn aby začalo zaberať turbo?
  10. Balachar

    cukání 2.0 HDi 100kw

    Čo to znamená pred turbo? Jednoducho strieknuť rovno do airboxu, odtiaľ to ide do tubra, IC a tak do sania, správne? Aj mňa by zaujímal ten prípravok :-)
  11. Balachar

    Jednohmotny/pevny zotrvačník

    ... ja by som to tipoval na odchádzajúce pružiny na lamele. To čo tlmil dvojhmoťák, to teraz tlmí zosilnená lamela.
  12. Balachar

    power steering fault

    No super, mne bolo do plaču, keď ma auto nechal 300 km od domova "mechanik" mi za 60€ povedal, ze potrebujem novu BSM. Keby som ju objednal, asi by ma j*blo :-)
  13. Balachar

    power steering fault

    Mal som ten istý problém a myslím, že si stále nepochopil, keď ti ostatní píšu, že máš skontrolovať poistky pod bsm. Je tam asi 8-10 nožových poistiek o rozmere 2*2 cm, nie tie malé, ktoré si kontroloval doposiaľ. Musíš dať dole kryt bsm, odpojiť tie veľké konektory. Potom je tam taká veľká skrutka na ktorú sa napája + kábel od baterky, je to akoby rozvod +. Osšrubuj maticu, poodpájaj káble a vycvakni bsm a tam uvidíš tie poistky. Mne to robilo to čo tebe, servo nešlo, púd pod 12v. Príčinou bola opálená poistka, vyčistil som ju a zrazu zázrak, všetko OK.
  14. Balachar

    Rádio RT3, RT4, RT5

    A to je napad, alebo si si to takto spravil?
  15. Balachar

    Rádio RT3, RT4, RT5

    No bohovsky, tak aspon viem, ze nie som sam ... aj na zahranicnych forach sa o tom pisalo. Je to fak na nervy ... Rozmyslal som o zosilnovaci anteny, len neviem, ci by to pomohlo, mohol by sa k tomu vyjadrit nejaky odbornik
×
×
  • Vytvořit...