Přejít na obsah

Zdeno35

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

O uživateli Zdeno35

  • Datum narození 14. srpen

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 307
  • Rok výroby
    2003

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Topolcany
  • Stát
    Slovenská republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Zdeno35's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Zdravím, ma niekto skusenosti s výmenou tesnenia pod sanim konkretne na peugeot 307 2,0 hdi 79kw RHS. Pravdepodobne prdlo tesnenie fučí mi tadiaľ vzduch čo všetko výmena obnáša aká je postupnosť či treba demontovať aj výfukové zvody načo všetko sa pripraviť ak má niekto stým skúsenosti prosím o radu. Ďakujem
  2. Zdeno35

    pri pridany auto sici

    Zdravím trochu oživenie temy nechcem zakladat nové vlakno nedávno som sa stal majitelom 307 SW 2,0 HDI 79 KW mam ten isty problém ze počuť dosť nepríjemné syčanie cca od 1600 otáčok a pridanim sa to stupnuje vychadza to spravej strany bolo menene turbo repas, vstreky, cerpadlo, fap off.. pred výmenou neviem posúdiť nakoľko auto som kupil s tým ze tieto veci treba meniť diagnostika nehlási nič.. tlaky turba, vstreky, cerpadlo všetko hodnoty ok už som prekontroloval všetky hadice podtlaky a neviem uz čo stým, turbo zaberá ale nie je to ono nakoľko som mal možnosť vyskúšať ine auto stým istym motorom načo sa zamerat čo ešte skontrolovat. Ďakujem za každú radu.
  3. Zdeno35

    Peugeot 307

    Ono práve že diagnostika mi ukazuje iba reálne namerané hodnoty váhy neukáže požiadavku kolko by mala mať. nameram na volnobeh cca od 270-300 ked je zapojena a po odpojeni cez 500.. Preto by som potreboval hodnoty dobrej vahy vzduchu predtým ako objednam novú.
  4. Zdravím, potreboval by som jaké hodnoty vám ukazuje diagnostiga na váhu vzduchu na volnobeh na peugeot 307 2,0 HDI 79KW kod motora RHS mám podozrenie že váha vzduchu to už má zasebou lebo pri odpojeni váhy vzduchu auto úplne ožije. Ďakujem
  5. Zdeno35

    Panel klimatizacie

    Zdravím, mam peugeot 307 sw 2,0 HDI 79kw, r. v. 2003 som majitelom iba zopar tyzdnov ale nesvieti mi osvetlenie tlacidiel klímy displej svieti dnes som to rozobral ziarovky boli v pohode ale aj tak som ich vymenil vsetky za nove a nesvieti stale ako ste to riesili po tme tam absolutne nic na ovladani nevidet. Ďakujem za kazdu radu.
×
×
  • Vytvořit...