Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny,

mám problém, který se zde již několikrát sice řešil, ale nenašel jsem zde odpověď na můj dotaz. Přestal mi fungovat klakson, nejdříve pouze vynechával, ale pak odešel úplně. Způsobem odchodu jsem to otipoval na ty již zmiňované oxidované kontakty, ale když jsem to měl u mechoše, tak ten řekl, že je potřeba vyměnit a teď cituji: " celý ten středový kroužek a to bude stát cca 5 tisíc". Hledal jsem a hledal a našel nějaké foto na očištění těch kontaktů a když jsem to prohlížel, tak mi to připadá, že ty kontakty jsou na volantu, který se dá koupit vcelku za cca 1000 Kč. Nějak prostě pořád nejsem s to, pochopit, jak ten systém funguje a co bych měl vlastně shánět jako náhradní díl. O víkendu se to pokusím dle návodu rozdělat (nejsem úplný jelito, takže bych to měl zvládnout:)) a mrknout na ty kontakty a zkusit to očistit. Ale pokud to nepojede, tak můžete mi prosím někdo poradit za a) Jak otestovat samotnej klakson, jestli funguje? a za b) jaké náhradní díly mám shánět? Někde jsem se dočetl, že musím vyměnit celou tu jednotku i s páčkami, to by asi odpovídalo těm 5000 Kč, ale proč by to nazýval kroužkem mi jasný není a přede mnou to rozdělaný neměl...

Předem díky za případnou radu nebo tip, jak se v tom povrtat nebo kde sehnat konkrétní správný náhradní díl. 

PS: přidávám obrázkový návod na očištění kontaktů, který jsem našel na jiném cizojazyčném fóru, třeba to někomu jinému pomůže;)

post-40738-0-31641400-1415800607_thumb.j

post-40738-0-45729500-1415800619_thumb.j

post-40738-0-24413800-1415800630_thumb.j

post-40738-0-20555700-1415800642_thumb.j

Odesláno

Mal som ten istý problém.

A:staci vybrať ten tenký čierny kablik (kostra) očistiť roztiahnuť (napruzit) a vrátiť spať

B:vymenit koncovku toho kablika za kruzok a dat tam škrobu

Niekde je tu aj podrobný foto návod

Ten kablik je na tej tretej fotke od stredovej sroby volantu asi 1 cm vľavo

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...