lud3k Odesláno 2. listopad 2014 Autor Odesláno 2. listopad 2014 noo rezerva me nenapadla...ale myslite ze by seto tak ozyvalo?me spis ted trapi ten kastlik a jeste neco pred ridicem jak je tyc rizeni jako....kdyz jedu pres hrboly tak drnci Citovat
Richard.W2 Odesláno 7. listopad 2014 Odesláno 7. listopad 2014 To samé jsem řešil tenhle týden (kastlík a kufr). O kastlík zevnitř se opírala kabeláž co vede k ventilátoru, omotal jsem kabeláž oboustranou lepící páskou a přilepil ke kastlíku. Kufr: mechovou gumou jsem podlepil plato a různé plasty co jsem nejspíš spatně nandal (repráky v sloupkách) a podopbne a pro jistotu jsem nalepil gumu k dvířkám, co jsou po boku v kufru. Citovat
lud3k Odesláno 12. listopad 2014 Autor Odesláno 12. listopad 2014 ja mam sedan prave a porad premyslim co tam muze kde byt....Dneska jsem zjistil ze kdyz kastlik otevru tak nic a jak mile jej otevru tak drnci neco...... Citovat
lud3k Odesláno 16. listopad 2014 Autor Odesláno 16. listopad 2014 myslite ze kdyz dvere vypolstruju treba klasickym molitanem a i plato tak ze by se melo treba drnceni ustat? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.