Crack Odesláno 15. říjen 2005 Odesláno 15. říjen 2005 Vím že tohle není bazar,ale přece to skouším;) předběžně kdyby byl zájem tak prodám svoje sportovní pružiny H&R -40mm.Jsou stáčený od tenčích po hustší závity.Původně jezdili na GTi a já je mám ted na 1,1benzínu.Cena 2500:papa Citovat
Bohouš Odesláno 17. říjen 2005 Odesláno 17. říjen 2005 Ale ale pročpak se jich chceš zbavit ???? Možná bychom se domluvili...... Citovat
voštík Odesláno 17. říjen 2005 Odesláno 17. říjen 2005 2 Bohous: nezapomnel jsi na ty OMP+Koni o kterejch jsme se bavili asi pred pulrokem? Citovat
Bohouš Odesláno 17. říjen 2005 Odesláno 17. říjen 2005 Původně zaslal: voštík 2 Bohous: nezapomnel jsi na ty OMP+Koni o kterejch jsme se bavili asi pred pulrokem? No na ty jsem nezapomněl, ale také si vzpomínám, že tam byl vážný zájemce v podobě nějakého kamaráda..... A tak jsem to vypustil z hlavy - což u mě není nic těžkého. Citovat
Crack Odesláno 17. říjen 2005 Autor Odesláno 17. říjen 2005 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Ale ale pročpak se jich chceš zbavit ???? Možná bychom se domluvili...... odepsal jsem ti na ten mail cosi mě kvůli tomu napsal Citovat
voštík Odesláno 17. říjen 2005 Odesláno 17. říjen 2005 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Původně zaslal: voštík 2 Bohous: nezapomnel jsi na ty OMP+Koni o kterejch jsme se bavili asi pred pulrokem? No na ty jsem nezapomněl, ale také si vzpomínám, že tam byl vážný zájemce v podobě nějakého kamaráda..... A tak jsem to vypustil z hlavy - což u mě není nic těžkého. No to se ti ndivím, já vlastně ani nevím, jestli je ještě mám já nebu už ten kamarád Jistý je jen to, že peníze za ně jsem ještě neviděl Každopadně v autě ještě nejsou, to stojí furt na špalkách Citovat
Crack Odesláno 28. říjen 2005 Autor Odesláno 28. říjen 2005 Tak už jsou pryč,necht dobře pruží Citovat
Bohouš Odesláno 31. říjen 2005 Odesláno 31. říjen 2005 Původně zaslal: Crack Tak už jsou pryč,necht dobře pruží Uvidíme :roker:roker:papa Citovat
Crack Odesláno 31. říjen 2005 Autor Odesláno 31. říjen 2005 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Původně zaslal: Crack Tak už jsou pryč,necht dobře pruží Uvidíme :roker:roker:papa neuvidíte,ucejtíte:D Citovat
Bohouš Odesláno 1. listopad 2005 Odesláno 1. listopad 2005 Původně zaslal: Crackneuvidíte,ucejtíte:D Já k nim ještě nečuchal, takže nevím.......... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.