Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny a předem děkují za odpovědí ale potkal mě takový problém jel sem Peugeot po dálnici a z ničeho nic auto haslo a nešlo nastartovat zkontroloval sem svíčky rozdělovač cívku palec byl trochu propáleny no tak sem to odtah domu s bráchou koupil novy palec nové víko rozdělovače novou cívku a nové svíčky no ale ted k tomu problému napětí do cívky de na dvou kontaktech po otočení klíčkem naměřím 12, něco voltu ale pří zkoušce jestli de jiskra ze svíčky nejde vytáhl sem svíčku z hlavy dal ji na kostru a zkoušel startovat jestli de jiskra a nic zkontroloval sem pojistky a všechno vypadá v pohodě ale jiskra nikde kdyby někdo věděl co stím budu velice vděčny

(čerpadlo přestalo jít před pul rokem tak jsem natahal kabeli od baterie přes vypinač a neřešil sem takže benzin do toho de ale nechapu proč ne ta jiskra jinak děkují za rady a odpovědi zatím přejí hezky zbytek večera )

Odesláno

Měl jsme něco podobného a měl jsem špatný čidlo na převodovce (snímač otáček ) zjistil jsem jaký má mít odpor a změřil jsem jestli mám na svím nějakej odpor a neměl jsem tak to bylo jasný. Ale je tu můj dotaz taky a jsou tam i rady.

Odesláno

Aha no já to vytáhl změřil a pak očistil a změříl na kontaktech to ukazovalo pořád okolo 600 ohm takže snímač je v pohodě si myslím spíše mam podezření na zapalovací modul ale nevím jak si to ověřít druhy nemam tak zítra to budu řešit nějak no po práci nějaký nápad jak ten modul ověřit jinak díky za odpověď (za radu)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...