Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ja jsem do budiku v novem modelu dal modre led pasky ;-) a nechal tam i zarovky . jen jsem obrousil barvu z \"cifekniku\"

u stareho modelu jsem mel dane jen modre ledky primo v pacisich... ale tam nevim zda byli nake dalsi upravy auto jsem uz koupil s modrym podsvicenim.

Odesláno

u stareho modelu byl problem ze jsem s ledkama nemohl stelovat osvetleni . u noveho modelu uz je to na led asi prispusobene a funguje to i s led pasky. jedan jsem dal na horni stranu budiku a druhej dolu... diody svitej proti sobe a ne k ciferniku a je to krasne rozlozene svetlo.

Odesláno

Mas i fofky kdyz jsi to delal ? A mohl bys mi pls napsat jake diody mam koupit ? Oznaceni pac se moc do toho nevyznam......kdyz budu doma a mit jak odfotim budiky a kdybys mohl presne dokreslit kam je dat ty diody a kam zapojit..byl bych moc vdecnej :)

Odesláno

ve starem modelu jsem mel jen diody v origo paticich. nevim jake tam mas zarovky ty. a mel origo T10 jako je v parkovackach. ale v nakych budikach jsou ty malinke sklenenky co jsou na kontrolky.

kdyz vyndas budiky tak uvidis jake tam mas zarovky a ty vymen za ledky rozptilky.

uz si nepamatuji jak jsou na tom stare budiky pod cifernikama.

kdyz to nafotis tak ti povim kam dat ledpasek pokud to bude mozne ;-)

Odesláno

No ja tam mam ty malinky prave :) jak jsou oznacovany abych vedel takovy sehnat......diodovy pasiky se tam nemaji kam dat poradne..plosak je dost plnej :) fotky tedy nemas zadny ? Zkus podivat :) taky zajimavy jak si vyresil ten rozptyl svetla :) a jedte jedna vec....jak mam udelat aby mi rucicky svitili jinou barvou ? To budu muset nakou prtatou diodu bilou koupit jen je tam fakt malo mista na tom plosaku.....no musim to pofotit :)

Odesláno

no praveze sem zkoušel a ručičky mám pruhledny delaný sem v tme pod ne podsvítil svetlo a hezky svítila pak....tak zda by nešlo to udelat nejak takhle...pac když je obarvim nebudou svítit ale pres den jen barevný :D

Odesláno

Ahoj. ja som si budiky do modrej a rucicky mam nacerveno ale nasvietene cervenymi led :)

Rocnik mam 2001 a tam boli este ziarovky a ja som to robil tak ze som namiesto ziaroviek si vyrobil take plosaky kde som na hranu dal smd led a svieti to pekne rovnomerne a ide mi aj jas nastavovat. aj foto mam z toho niake tak mozem dat. a tie rucicky to tu robil jeden chalan je tu clanok o tom vlastne o celych budikoch aj ako to rozoberat.co som videl tak farbene rucicky nevyzeraju tak dobre ako nasvietene. a ja to mam estetak ze sa mi rucicky rozsvietia az ked zaradim D. inac nesvietia:)

• O 2 týdny později...
Odesláno

spoky - určite mi pošli foto na email rybnikar.lukas@gmail.com nech sa nechám inšpirovať :)

Budíky som si už konečne dorobil, ručičky mám síce nasvietené od stredu rovnako ako celé podsvietenie čiže namodro, ale celkom je to coool a hlavne v noci to aspoň moc netahá oči, nemám to dokonale rovnomerne, protože sem použil jen led pásiky, a jelikož mám fakt starej model, tak sem tam musel led pásiky rozdelit , dal sem tam 6 kusov po 3 diodach a dle možností sem je pripevnil na plast z boku, ale kedže je to moja prvá prácička, tak je to dobrý....a nemám problém už když budu chtít jen vymenit za jinou barvu nebo to jete doladit, (pridat led pásik niekde :D)

Odesláno

Ďalšia vec, v nedeľu chcem dať dole strop (už drží len na tesnení dverí a na predných A-stlpikoch-nieje problém dať dole) ale kedže mám aj šíber, tak som narazil na problém a to, ako dať dole ten kryt co zasuvam aby mi nesvietilo slnko cez sklo, bohužiaľ je to v nejakých drážkach a nad stropom, je to dajaký lisovaný karton spevnený a potiahnutý látkou či čo, chcem na strop aj na tu krytku nalepiť čiernu látku kedže si mením interier do čierno modra, robili ste daktzo niečo podobné alebo viete poradiť aspon ? Vdaka

Odesláno

Tak aktuálne : kryt strešního okna nejde dát dolú, je nad konstrukcii celýho elektrického šíbera, a strední část je zanitována s bočními, a jelikož nemám nitovčku a nechci to až tak rozdelat, tak sem od toho upustil..... prozatím :P každopádne strop a stlpiky mám již predelaný, momentálne makám na dverích, ješte mi zbývají 3.

Když to dodělám, udělám pak konečne nějaký fotky :)

Odesláno

foto poslem. ale kukam ze si z bA tak to by sme sa aj stretnut mohli dakedy ja som mrte zvedavy na to precalunenie interieru lebo to chcem aj si spravit :)

[upravil dne 24/6/14 23:51 od spoky]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...