threede Odesláno 6. červen 2014 Autor Odesláno 6. červen 2014 Tak Led pásiky jsou natáhnuty a autopoťahy nahozeny.... jen mám stále problém s budíky, nevím jak to mám presne udelat to podsvícení Citovat
stajgrpavel Odesláno 6. červen 2014 Odesláno 6. červen 2014 ja jsem do budiku v novem modelu dal modre led pasky ;-) a nechal tam i zarovky . jen jsem obrousil barvu z \"cifekniku\" u stareho modelu jsem mel dane jen modre ledky primo v pacisich... ale tam nevim zda byli nake dalsi upravy auto jsem uz koupil s modrym podsvicenim. Citovat
threede Odesláno 6. červen 2014 Autor Odesláno 6. červen 2014 Mam ten stary moxel no a nevim kam bych presne dal ty diody aby to bylo spravne a rovno.erne osviceno Citovat
stajgrpavel Odesláno 7. červen 2014 Odesláno 7. červen 2014 u stareho modelu byl problem ze jsem s ledkama nemohl stelovat osvetleni . u noveho modelu uz je to na led asi prispusobene a funguje to i s led pasky. jedan jsem dal na horni stranu budiku a druhej dolu... diody svitej proti sobe a ne k ciferniku a je to krasne rozlozene svetlo. Citovat
threede Odesláno 7. červen 2014 Autor Odesláno 7. červen 2014 Mas i fofky kdyz jsi to delal ? A mohl bys mi pls napsat jake diody mam koupit ? Oznaceni pac se moc do toho nevyznam......kdyz budu doma a mit jak odfotim budiky a kdybys mohl presne dokreslit kam je dat ty diody a kam zapojit..byl bych moc vdecnej Citovat
stajgrpavel Odesláno 7. červen 2014 Odesláno 7. červen 2014 ve starem modelu jsem mel jen diody v origo paticich. nevim jake tam mas zarovky ty. a mel origo T10 jako je v parkovackach. ale v nakych budikach jsou ty malinke sklenenky co jsou na kontrolky. kdyz vyndas budiky tak uvidis jake tam mas zarovky a ty vymen za ledky rozptilky. uz si nepamatuji jak jsou na tom stare budiky pod cifernikama. kdyz to nafotis tak ti povim kam dat ledpasek pokud to bude mozne ;-) Citovat
threede Odesláno 7. červen 2014 Autor Odesláno 7. červen 2014 No ja tam mam ty malinky prave jak jsou oznacovany abych vedel takovy sehnat......diodovy pasiky se tam nemaji kam dat poradne..plosak je dost plnej fotky tedy nemas zadny ? Zkus podivat taky zajimavy jak si vyresil ten rozptyl svetla a jedte jedna vec....jak mam udelat aby mi rucicky svitili jinou barvou ? To budu muset nakou prtatou diodu bilou koupit jen je tam fakt malo mista na tom plosaku.....no musim to pofotit Citovat
threede Odesláno 7. červen 2014 Autor Odesláno 7. červen 2014 Pošleš mi tvuj email když tak ? Pošlu ti fotky i na mail nebo rovno múžem komunikovat pres mail Citovat
stajgrpavel Odesláno 7. červen 2014 Odesláno 7. červen 2014 rucicky bud nabarvit cele nebo jen stred. ja na to nalil cervenej ingoust co mam do tiskarny a je to krasne ruzovouskocervene :-D Citovat
threede Odesláno 7. červen 2014 Autor Odesláno 7. červen 2014 no praveze sem zkoušel a ručičky mám pruhledny delaný sem v tme pod ne podsvítil svetlo a hezky svítila pak....tak zda by nešlo to udelat nejak takhle...pac když je obarvim nebudou svítit ale pres den jen barevný Citovat
stajgrpavel Odesláno 7. červen 2014 Odesláno 7. červen 2014 poslal jsem ti soukrome zpray tak na ne koukni Citovat
spoky Odesláno 11. červen 2014 Odesláno 11. červen 2014 Ahoj. ja som si budiky do modrej a rucicky mam nacerveno ale nasvietene cervenymi led Rocnik mam 2001 a tam boli este ziarovky a ja som to robil tak ze som namiesto ziaroviek si vyrobil take plosaky kde som na hranu dal smd led a svieti to pekne rovnomerne a ide mi aj jas nastavovat. aj foto mam z toho niake tak mozem dat. a tie rucicky to tu robil jeden chalan je tu clanok o tom vlastne o celych budikoch aj ako to rozoberat.co som videl tak farbene rucicky nevyzeraju tak dobre ako nasvietene. a ja to mam estetak ze sa mi rucicky rozsvietia az ked zaradim D. inac nesvietia:) Citovat
threede Odesláno 19. červen 2014 Autor Odesláno 19. červen 2014 spoky - určite mi pošli foto na email rybnikar.lukas@gmail.com nech sa nechám inšpirovať Budíky som si už konečne dorobil, ručičky mám síce nasvietené od stredu rovnako ako celé podsvietenie čiže namodro, ale celkom je to coool a hlavne v noci to aspoň moc netahá oči, nemám to dokonale rovnomerne, protože sem použil jen led pásiky, a jelikož mám fakt starej model, tak sem tam musel led pásiky rozdelit , dal sem tam 6 kusov po 3 diodach a dle možností sem je pripevnil na plast z boku, ale kedže je to moja prvá prácička, tak je to dobrý....a nemám problém už když budu chtít jen vymenit za jinou barvu nebo to jete doladit, (pridat led pásik niekde ) Citovat
threede Odesláno 19. červen 2014 Autor Odesláno 19. červen 2014 Ďalšia vec, v nedeľu chcem dať dole strop (už drží len na tesnení dverí a na predných A-stlpikoch-nieje problém dať dole) ale kedže mám aj šíber, tak som narazil na problém a to, ako dať dole ten kryt co zasuvam aby mi nesvietilo slnko cez sklo, bohužiaľ je to v nejakých drážkach a nad stropom, je to dajaký lisovaný karton spevnený a potiahnutý látkou či čo, chcem na strop aj na tu krytku nalepiť čiernu látku kedže si mením interier do čierno modra, robili ste daktzo niečo podobné alebo viete poradiť aspon ? Vdaka Citovat
threede Odesláno 24. červen 2014 Autor Odesláno 24. červen 2014 Tak aktuálne : kryt strešního okna nejde dát dolú, je nad konstrukcii celýho elektrického šíbera, a strední část je zanitována s bočními, a jelikož nemám nitovčku a nechci to až tak rozdelat, tak sem od toho upustil..... prozatím každopádne strop a stlpiky mám již predelaný, momentálne makám na dverích, ješte mi zbývají 3. Když to dodělám, udělám pak konečne nějaký fotky Citovat
spoky Odesláno 24. červen 2014 Odesláno 24. červen 2014 foto poslem. ale kukam ze si z bA tak to by sme sa aj stretnut mohli dakedy ja som mrte zvedavy na to precalunenie interieru lebo to chcem aj si spravit [upravil dne 24/6/14 23:51 od spoky] Citovat
threede Odesláno 26. červen 2014 Autor Odesláno 26. červen 2014 tak nieje problém, pošli mi tel.číslo a ak používaš whatsapp mobilnu aplikáciu, napíšem ti tam, alebo kludne sms a dohodneme sa niekedy Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.