candee Odesláno 30. květen 2014 Odesláno 30. květen 2014 chalani chcem pocut vas nazor, prisiel som do peugeotu s tym ,ze mi auto trha za jazdy, ze chcem komplet zdiagnostikovat auto, co to moze byt, auto mi odovzdali na druhy den, ze nevykazalo ziadnu chybu ,auto je v poriadku, auto stale potrhava za jazdy. vysolil som 40 eur za dia a nic mi nepovedali. V servise som sa pytal, nech mi povedia v akom stave je FAP. Kukali na mna ze co chcem, ze fap som si kontrolovat nedal, hovorim uviedol som ze auto trha, mali ste to FAP skontrolovat ze to mpoze byt pricina. JOJ ze musim prist este raz ked chcem konkretne fap kontrolovat, samozrejme za dalsie peniaze.ze co chcem aby zistovali za tolko eur.. no ja som chcel nejake tlaky ci su v poriadku na fap, atd. UZ NIKDY PEUGEOT SERVIS . DAJ PENIAZE ALE NECHCI NIC OD NAS. [upravil dne 30/5/14 17:34 od candee] Citovat
Guest StibTo Odesláno 30. květen 2014 Odesláno 30. květen 2014 Muzu poprosit o upravu nadpisu vlakna ? Asi jsi omylem stiskl Caps Lock ... Dekuji. Citovat
Vlado-77 Odesláno 30. květen 2014 Odesláno 30. květen 2014 DIA ti moze urobit aj niekto kto ma origo DIA. Takych je tu viac (aj z vychodu). Predpokladam ze si bol v KE v TechFrance ci ako sa volaju. Ked tak tak skus iny autorizak napr PGT v Presove ale najprv s nimi pokecaj co to robi, co by to mohlo byt a co by trebalo skontrolovat. Bez toho aby najprv povedali co to moze byt a co budu robit auto nenechavaj. Trhanie moze sposobovat viacveci. Napr aj EGR ventil. Ale ako to ceknut to uz musis popytat napr Strakiho. Ten vie snad vsetko Citovat
candee Odesláno 31. květen 2014 Autor Odesláno 31. květen 2014 vdaka, budem riesit fap, egr, ci palivak,, no bol som v autorizaku ale v ba:) ale ako hovoris ty, musis im povedat co maju,, ja som si pod pojmom komplet dia chcem ze auto mi trha predstavoal,ze vedia naco sa zamerat. Keby tam prisla moja priatelka a povie im ze auto trha, sak ona nevie ani co je FAP vies, prislo mi to take divne. Citovat
Vlado-77 Odesláno 31. květen 2014 Odesláno 31. květen 2014 tebe aspon povedali ze nic nenasli.. Priatelke by povedali ze netrha ze sa jej to len zda. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.