Fifo10 Odesláno 13. květen 2014 Odesláno 13. květen 2014 Čaute chalani, Už po druhýkrát tu píšem viac menej to isté. Klinový remeň mi začal vydávať šuchotavý zvuk a po mesiaci začal pískať. Riešil som to ako ste mi poradili výmenou. Na tom starom nebola fyzicky žiadna vada, no na novom sa mi to stalo znova- začal pískať. Oba su pomerne kvalitné ide o ContiTech a bol som za mechanikom a ten mi povedal že napinacia kladka by to nemala byť, nakoľko je našpanovaný tak ako má byť. Viete mi poradiť? Obávam sa, že na vyriešenie budem musieť experimentovať a vymeniť aj tú kladku, čo ide do peňazí no na druhej strane by som ju nerád menil nadarmo. Vopred diky za Vaše postrehy a rady Citovat
Surmi Odesláno 13. květen 2014 Odesláno 13. květen 2014 když né napínací kladka co takhle volnoběžka na alternátoru? Citovat
Fifo10 Odesláno 13. květen 2014 Autor Odesláno 13. květen 2014 volnobežka bola menená minulý rok v auguste, takže je nová Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.