Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nazdar ,potrebujem poradit ,nepresiel som EK namer 2.4 dymivost velmi vela

robili mi fap off niekde na morave ,tu na fore som dostal referencie su to dva roky ale ani za boha neviem kto mi to robil a ani ten ich zarucny nemam

Poradte co robit aby som to vyriesil,rozmyslam precistit EGR ,ale mam tusaka ze je v tom soft po FApoff som z BA

Tak uz viem bola to firma Bystřice nad Pernštejnem www. fapoff.cz

web im uz nefunguje takze som v p...

Diky

[upravil dne 24/4/14 20:49 od staco]

[upravil dne 24/4/14 21:02 od staco]

Odesláno

Taky mě čeká stk a emise za cca týdny a ani se nebudu zabývat myšlenkou tam chodit normální, legální cestou, když ve zpětném zrcátku zejména při akceleraci vidím, jak mi to hezky dýmí. Fap mám pryč asi 2 měsíce, připlatím v servise známému k ceně stk s emisemi 500,- a budu bez starostí.

Odesláno
Nazdar ,potrebujem poradit ,nepresiel som EK namer 2.4 dymivost velmi vela

robili mi fap off niekde na morave ,tu na fore som dostal referencie su to dva roky ale ani za boha neviem kto mi to robil a ani ten ich zarucny nemam

Poradte co robit aby som to vyriesil,rozmyslam precistit EGR ,ale mam tusaka ze je v tom soft po FApoff som z BA

Tak uz viem bola to firma Bystřice nad Pernštejnem www. fapoff.cz

web im uz nefunguje takze som v p...

Diky

Tve problemy s emisema a druhe vlakno s vodou a olejem, ma nejspis jednu pricinu. vyres tu vodu a olej a budou i emise;)

[upravil dne 24/4/14 20:49 od staco]

[upravil dne 24/4/14 21:02 od staco]

Odesláno

Ahoj mě také dělal fap off v Bystřici, už mám najeto kolem 60000tis km a 2x em a stk a vždy bez problému. Dokonce mám lepší em na 407 než na 406! Bude to jiný problém než fap off.

Odesláno

Taký mam fapoff, dělal straky, minuly týden jsem byl na stk a emisích a odcházel jsem z čistým papírem resp. ze zápisem 0 závad a emise na jedničku :) vše legálni cestou :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...