Alex.1a Odesláno 19. březen 2014 Odesláno 19. březen 2014 ...zdravím. S parkovací kamerou tady asi moc lidí zkušenosti nemá, tak snad tento dotaz bude úspěšnější. Mám RT2 a v kastlíku chince s možností připojení videa. Chci se zeptat, jaké zařízení byste mi pro přehrávání videa doporučili, tak aby to na té obrazovce jelo a aby to bylo požitelné. O blokaci za jízdy vím...jde mi hlavně o to využít potenciál tohoto zařízení, když už tam je :-)...díky Citovat
edo172 Odesláno 14. prosinec 2014 Odesláno 14. prosinec 2014 (upraveno) Ahoj.Neviem či je to ešte aktualne.Ja som prave objednal tutu podložku pod ŠPZ zo zabudovanou cuvacou kamerou. http://allegro.pl/ag320-kamera-cofania-w-ramce-tablicy-ramka-tablica-i4845868156.html Upraveno 14. prosinec 2014 uživatelem edo172 Citovat
Alex.1a Odesláno 21. březen 2015 Autor Odesláno 21. březen 2015 Ahoj. Dlouho jsem tu nebyl, tak jsem nereagoval. Každopádně děkuji za odpověď a odkaz :-) Chci se zeptat...už ji máš na autě? Funguje? Já jsem to už neřešil, ale zase jsem nad ní začal hodně uvažovat. Dík ;-) Citovat
edo172 Odesláno 21. březen 2015 Odesláno 21. březen 2015 Ahoj.Bol tam menši problem pri objednavani tak som to nechal tak.Takže ju nemam a už som sa uspokojil že ju nemam.Funguju mi cuvacie senzori takže až tak mi to nechyba.Ak ju budeš mať tak daj vedieť ako si spokojny.Pekny deň prajem. Citovat
Alex.1a Odesláno 21. březen 2015 Autor Odesláno 21. březen 2015 ...aha...no právě, že já senzory nemám...auto bylo kdysi ťuklé na zadek, tak je tam asi nedali, nebo já nevím, když objednal jinak vše krom kůže...kameru jsem zatím nekupoval, protože nevím, jestli by vůbec fungovala. Jasně pak písnu pokud to udělám :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.