Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Otravné reklamy na klubu aneb vlákno o hospodaření

Recommended Posts

Odesláno

kdyz si tak hezky notujete tak muzete pristi rok spolu kandidovat. Jiste bude hodne clenu, kteri vas zvoli, abyste jim ukazali, jak se to ma delat :)

Koblih: nase predbezna domluva plati :), tohodle prispevku si nevsimej....

Odesláno
Badisak a godzila maji internetový stránky na kterých je stejná cena jak pro rady tak nerady tak pro lidi mimo klub ne?

Znají Badisaka lidi i který vůbec PC neznají,a nakupují u něj protože ma suprove ceny a jede s min.marzi....

Není pravda... Já dělám pro PC úplně jiný ceny, kolikrát takový že nevydělám nic (a někdy se s cenou stejně nedostanu ani když to nechám za nákup, holt věci z Německa cenově věcem z Polska konkurovat nemůžou, ale to je už na každým:)), spoustu věcí tu prodávám pod cenou a některý věci (přebytky a dárky co dostanu) i pod nákupní cenou za symbolický ceny i když jejich tržní hodnota je někde jinde, ale to si můžu dovolit já, protože to není můj hlavní zdroj příjmu, regulérní obchodník co se tím živí nějakou marži mít musí a od internetovýho shopu se očekává cena nízká, tudíž nějaká dodatečná sleva je už dost těžko představitelná .... ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...