Guest Scratch Odesláno 20. březen 2014 Odesláno 20. březen 2014 kdyz si tak hezky notujete tak muzete pristi rok spolu kandidovat. Jiste bude hodne clenu, kteri vas zvoli, abyste jim ukazali, jak se to ma delat Koblih: nase predbezna domluva plati , tohodle prispevku si nevsimej.... Citovat
godzila.01 Odesláno 20. březen 2014 Odesláno 20. březen 2014 Badisak a godzila maji internetový stránky na kterých je stejná cena jak pro rady tak nerady tak pro lidi mimo klub ne? Znají Badisaka lidi i který vůbec PC neznají,a nakupují u něj protože ma suprove ceny a jede s min.marzi.... Není pravda... Já dělám pro PC úplně jiný ceny, kolikrát takový že nevydělám nic (a někdy se s cenou stejně nedostanu ani když to nechám za nákup, holt věci z Německa cenově věcem z Polska konkurovat nemůžou, ale to je už na každým:)), spoustu věcí tu prodávám pod cenou a některý věci (přebytky a dárky co dostanu) i pod nákupní cenou za symbolický ceny i když jejich tržní hodnota je někde jinde, ale to si můžu dovolit já, protože to není můj hlavní zdroj příjmu, regulérní obchodník co se tím živí nějakou marži mít musí a od internetovýho shopu se očekává cena nízká, tudíž nějaká dodatečná sleva je už dost těžko představitelná .... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.