slunko Odesláno 8. březen 2014 Odesláno 8. březen 2014 Zdravim, pri nastartovani mi niekedy naskoci chyba a- bag / s-belt faulty , pravdepodobne je nutna diagnostika ze ? Alebo sa to da odstranit aj bez diagnostiky ? Dakujem za vase odpovede Citovat
brixtr Odesláno 9. březen 2014 Odesláno 9. březen 2014 sám sis odpověděl zajed si na diagnostiku pak se to může řešit dál co s tím Citovat
sopranonaj Odesláno 13. březen 2014 Odesláno 13. březen 2014 pozri sa pod predne sedadla ci si kable nepristikol , ja som mal pod spolujazdcovym,ked som mal ulozene veci pod sedadlom a posunul sedadlo.... Citovat
slunko Odesláno 14. březen 2014 Autor Odesláno 14. březen 2014 Uz som to vyriesil , minule leto som odpojil aby mi nepipali pasy , cely cas to bolo ok , a az teraz zacala vyskakovat tato chyba , aj ked netusim preco az po takom case, zapojil som nas5 a uz mi ziadnu chybu nevipisuje .. chvalabohu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.