Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

John : schvalne som si pozrel to tvoje coupe (aj kvoli pasikom) a mas to fakt paradne, coupe je coupe :D no a tie pasiky si myslim ze tam pasuju nie je to \"tuzing\" podla mna zas nejdem to lepit okolo svetiel, okien a na palubovku :D

[upravil dne 6/3/14 15:11 od azuritko]

Odesláno

Inak chlapci dnes som bol s mechanikom a bavili sme sa o olejoch no a zistil som ze mam v aute Total Quartz 7000 10w-40 no a poradil mi pri vymene dat neaku lacnejsiu 5w-40tku na zabeh(precistenie alebo take daco uz si nepamatamako mi to vysvetlil :D ) a po cca 1000 km tam dat Valvoline MaxLife 5w-40, co som sa docital je lepsie davat tu 5w-40tku ale zas co poviete na znacku ? :myslim (ja by som rad zostal pri Totale len ci nechat 10w alebo dat to 5w) ????

[upravil dne 6/3/14 15:36 od azuritko]

[upravil dne 6/3/14 15:56 od azuritko]

Odesláno

krasna farba :) pekny interier :) ... ked sa smiem spytat z coho mas lyzatko a co mas za svetla lebo sa mi zda ze si nejake matno leskle :D :D .... inak ja davam olej total quartz 9000 5w 40 a pohoda :)

Odesláno

sedrik20 : dakujem :) no lizatko je z laguny, svetla no tam je len zatmaveny ram okolo paraboly a prelestene sklo inak nic , kopec ludi to tu ma tak spravene a ten olej chcem aj ja dat ale ze by sa nemal menit olej 10w-40 za 5w-40 bez neakeho cistenia ci ako to je ja uz neviem teda :D

Odesláno

Pana beka je tu toho hafo k tym svetlam :D ja som to uz chvalabohu take kupil ale aj tak by som to spravil na hoc akej 406tke ktoru by som kupil :) tuto je ktomu nieco dost popisane aj fotky su skus mrknut

a z laguny no rok nechcem klamat ale nieco okolo 99

Odesláno

Tak ono by asi ani nebolo zle si pre istotu zadovazit neake druhe svetla a na nich to vyskusat spravit aby nebola skoda tych co su na aute keby sa nieco posralo sprepacnim :D

Odesláno

John : vdaka, ale chcel by som to (trikoloru) este zakomponovat niekde tak aby to bolo vidno aj zvonka ale nieco decentne a ziadne nalepky, rozmyslam este aj nad napisom Made in France na tu striebornu listu na odkladacej skrinke pri spolujazdcovy tak uvidim co stoho vsetko uskutocnim :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...