voštík Odesláno 11. duben 2002 Odesláno 11. duben 2002 Nemáte někdo zbytečný výfuk? Nejlépe něco jako bi-sound. Koncovka nalevo a napravo. Citovat
Jenda - BATMAN Odesláno 12. červen 2002 Odesláno 12. červen 2002 To fakt nemám!!!! Ale jestli chceš malou radu, tak tu ti dát můžu. Taky jsem chtěl dva výfuky - 4 koncovky!! A když mi odešel výfuk, tak jsem se do toho dal!! A začal schánět informace! A dozvěděl jsem, že rozdojení výfuku pokuď to není originál (např. BMW M3, M5, Jaguar a pod.) není nic moc, tedy pokuď chceš mít auto bezporuchový!! Je dost velké procento že ti popraskaj svody!! ...A tak jsem nakonec si nechal udělat výfuk na zakázku u SPEIe! Ale jestli chces opravdu 4 konce tak ti mohu doporučit jednu super prodejnu, kde mají levné laděné výfuky a za 5.000 kč si můžeš nechat dodělat svody!!! Snad jsem ti aspoň trochu pomohl. Citovat
voštík Odesláno 13. červen 2002 Autor Odesláno 13. červen 2002 Tak to s těma svodama jsem fakt nečekal Asi to zůstane na klasické dvojité koncovce. PS: ten kontakt určitě napiš Citovat
Jenda - BATMAN Odesláno 16. červen 2002 Odesláno 16. červen 2002 O.K. já to taky přesně tak udělal!!!! Ty výfuky tady vyráběj nějací týpkové a levný už moc dlouho nebudou!! Jelikož začínaj bejt pomalu znamí,tak čekám, že to zachvíli taky napáli!!! V ponděli si jedu něco vyřídit a taky ti to hned v pondělí nejpozději snad v úterý pošlu na mail, abychm nedělali neplacenou reklamu......zatim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.