stajgrpavel Odesláno 4. únor 2014 Odesláno 4. únor 2014 vsak na ten kablik co jsi natahl dej vypinac... ale stejne ti to bude svitit jen kdyz bude svitit svetilko na strope... nak nechapu kdy chces nebo nechces aby to vitilo . kdyz to natahnes od radio kde je +12 az po zapnuti klicku mezi to vypinac tak to budes mit jistene ze to nenechas svitit treba prez noc. Citovat
pan.def Odesláno 4. únor 2014 Autor Odesláno 4. únor 2014 právěže mi to svítilo a stopní světlo nebylo zaplý, každopádně, dnes jsem zjistil že mám v prdeli naftový čerpadlo a něakej ventil na motoru, cena :7700 Kč takže ted budu mít jiný starosti :/ Citovat
Valys-M Odesláno 6. únor 2014 Odesláno 6. únor 2014 no v případě žes to napojil na stropní světlo tak se nikdy nedostaneš do stavu, abys měl zaplý pásky a vyplý světlo... Citovat
Lucasao Odesláno 6. únor 2014 Odesláno 6. únor 2014 Valys-M: záleží na tom jak to v tom stropním světle zapojil pan.def : pokud tam chceš vypínač tak ho dej na káblík, který ti vede na kostru Citovat
pan.def Odesláno 6. únor 2014 Autor Odesláno 6. únor 2014 Napojil sem + i - od toho menšího stropního světla, kterému svítí buď levá nebo pravá strana, nebo nesvítí vůbec. Když sem to zkoušel tak mi led pásek svítil a světlo ne, tak nevím. Na kostru to hozený nemám Citovat
Valys-M Odesláno 7. únor 2014 Odesláno 7. únor 2014 pokud to zapojí na tu část, kde už to vede do žárovky tak ne...jinak to mohl dát před ní no...ale to bude napětí stálý...nebo ne? Citovat
pan.def Odesláno 8. únor 2014 Autor Odesláno 8. únor 2014 No asi v tom někde problém bude protože sem to včera všechno zapojil, všechno krásně jelo, vypínač taky. Potom sem jel do práce, nastartoval a oba led pásky vyhořeli. Takže to napětí tam bude asi problém Citovat
razor Odesláno 9. únor 2014 Odesláno 9. únor 2014 Proč to nenapijíš pře \"zapalovač\" a na vypínač ? Tam máš 12V pořád.. Citovat
pan.def Odesláno 9. únor 2014 Autor Odesláno 9. únor 2014 Jak se dostanu k zapojení zapalovače? Dá se něak \"opatrně\" vyndat? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.