Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

vsak na ten kablik co jsi natahl dej vypinac... ale stejne ti to bude svitit jen kdyz bude svitit svetilko na strope... nak nechapu kdy chces nebo nechces aby to vitilo .

kdyz to natahnes od radio kde je +12 az po zapnuti klicku mezi to vypinac tak to budes mit jistene ze to nenechas svitit treba prez noc.

Odesláno

právěže mi to svítilo a stopní světlo nebylo zaplý, každopádně, dnes jsem zjistil že mám v prdeli naftový čerpadlo a něakej ventil na motoru, cena :7700 Kč takže ted budu mít jiný starosti :/

Odesláno

Valys-M: záleží na tom jak to v tom stropním světle zapojil ;)

pan.def : pokud tam chceš vypínač tak ho dej na káblík, který ti vede na kostru

Odesláno

Napojil sem + i - od toho menšího stropního světla, kterému svítí buď levá nebo pravá strana, nebo nesvítí vůbec. Když sem to zkoušel tak mi led pásek svítil a světlo ne, tak nevím. Na kostru to hozený nemám

Odesláno

No asi v tom někde problém bude protože sem to včera všechno zapojil, všechno krásně jelo, vypínač taky. Potom sem jel do práce, nastartoval a oba led pásky vyhořeli. Takže to napětí tam bude asi problém

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...