Guest laslo76 Odesláno 1. únor 2014 Odesláno 1. únor 2014 prestal ísť predný ostrekovač,zistil som že po odpojení hadičky predku voda netečie zadná hadička tečie.1 krát som to len prefúkol kompresorom išlo to nejakú dobu potom prestalo,2 krát som vytiahol motorček a na aute prepláchol nádobku+motorček po nejakej dobe zase nič,3 krát kúpa nového motorčeka chvílu to išlo,4 krát demontáž nádobky dôkladné umytie+motorčeka a kontrola hadičiek každá prefúknutá kompresorom a zase po nejakej dobe nič.otázka niečo my uniká čo mám ešte skúsiť Citovat
Guest laslo76 Odesláno 1. únor 2014 Odesláno 1. únor 2014 motorček bzučí a nič odpojím hadičku troška fuknem do motorčeka a ide,motorček nový robí to isté ako starí Citovat
lukasko25 Odesláno 17. listopad 2014 Odesláno 17. listopad 2014 presne tento isty problem mam aj ja.... teda predne ostreky nejdu, ked pouzijem ostrek zadneho skla.. riesim to otvorenim kapoty a rozpojenim hadicky pri lavom pante a fukanim do nej.... moj typ je spinka v hadickach, len neviem v ktorom useku :-) Citovat
laslo Odesláno 19. listopad 2014 Odesláno 19. listopad 2014 neviem čo to presne bolo ale znova som všetko prepláchol a vyfúkal kompresorom,všetky hadičky.potom som ešte dal kúsok pančuchy na motorček a zasunul do nádobky a odftedy ide Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.