Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Zdechla 1.4 HDI

Recommended Posts

Guest maniaksoft
Odesláno

Zdar, v sobotu když bylo - 15 tak mi auto po ujetí asi 10 km samo 4x chcíplo. Zacukalo, rozsvítilo se STOP, diag motoru a chcíp. Pak nastartovat šlo normálně, ale doprovázeno jedním pípnutím. To se dělo 4x za sebou. Potom jelo a jede normálně, akorát pořád svítí diag motoru a jedno píp.

Aditiva v naftě jsou. Neví někdo ?

Guest maniaksoft
Odesláno

Tak jsem koupil nový filtr. Koupil jsem ho dle čísla VIN. Na první pohled je na 100pro úplně stejný, ale to čůro s tím konektorem tam nejde našroubovat. Je krátká ta díra. Asi 1 cm. Vrátil jsem tam ten starý. Když před tím jsem vylil docela dost vody. Auto jezdí úplně normál. Kontrolka diagnostiky motoru stále svítí a jednou to pípne. Filtr asi vrátím, je mi na h...o.

[upravil dne 1/2/14 09:23 od maniaksoft]

Guest maniaksoft
Odesláno

Když mi ten filtr nevezmou zpátky (objednán přes eshop, vyzvednut na prodejně Autokelly) lze tu díru pro ohřev zaslepit a tím pádem nezapojit konektor? Stane se něco?

Guest servisman
Odesláno

Koukám že to musíš občas odkalit čili odpustit vodu z filtru.

Guest maniaksoft
Odesláno

Jedná se o předehřev paliva. Ve filtru je málo hluboká díra (asi o 1 cm) jinak by byl OK.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...