Guest maniaksoft Odesláno 28. leden 2014 Odesláno 28. leden 2014 Zdar, v sobotu když bylo - 15 tak mi auto po ujetí asi 10 km samo 4x chcíplo. Zacukalo, rozsvítilo se STOP, diag motoru a chcíp. Pak nastartovat šlo normálně, ale doprovázeno jedním pípnutím. To se dělo 4x za sebou. Potom jelo a jede normálně, akorát pořád svítí diag motoru a jedno píp. Aditiva v naftě jsou. Neví někdo ? Citovat
Guest maniaksoft Odesláno 31. leden 2014 Odesláno 31. leden 2014 Tak jsem koupil nový filtr. Koupil jsem ho dle čísla VIN. Na první pohled je na 100pro úplně stejný, ale to čůro s tím konektorem tam nejde našroubovat. Je krátká ta díra. Asi 1 cm. Vrátil jsem tam ten starý. Když před tím jsem vylil docela dost vody. Auto jezdí úplně normál. Kontrolka diagnostiky motoru stále svítí a jednou to pípne. Filtr asi vrátím, je mi na h...o. [upravil dne 1/2/14 09:23 od maniaksoft] Citovat
Guest maniaksoft Odesláno 1. únor 2014 Odesláno 1. únor 2014 Když mi ten filtr nevezmou zpátky (objednán přes eshop, vyzvednut na prodejně Autokelly) lze tu díru pro ohřev zaslepit a tím pádem nezapojit konektor? Stane se něco? Citovat
Guest servisman Odesláno 1. únor 2014 Odesláno 1. únor 2014 Koukám že to musíš občas odkalit čili odpustit vodu z filtru. Citovat
pito.za Odesláno 1. únor 2014 Odesláno 1. únor 2014 Filter bude ok len musis urobit dieru na to cidlo .O ake cidlo sa jedno voda v nafte z boku ? Citovat
Guest maniaksoft Odesláno 1. únor 2014 Odesláno 1. únor 2014 Jedná se o předehřev paliva. Ve filtru je málo hluboká díra (asi o 1 cm) jinak by byl OK. Citovat
pito.za Odesláno 1. únor 2014 Odesláno 1. únor 2014 A to si kupil filter bez predhrevu ten casto odchadza,ale to bude to iste bude tam treba len vyrazit dieru zavit tam predpokladam je. Citovat
Guest maniaksoft Odesláno 1. únor 2014 Odesláno 1. únor 2014 Závit tam je, ale nevejde se na délku. Citovat
pito.za Odesláno 1. únor 2014 Odesláno 1. únor 2014 No ved dobre ale neni to len zaslepena diera ze staci zobrat neaku tycku a prerazit dieru.Ci tam diera je ale nevojde tam ten ohrev? Citovat
pito.za Odesláno 1. únor 2014 Odesláno 1. únor 2014 Aha tak to je potom ine.Jedine ze by bol pre ten filter iny ohrev. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.