Ivouš Odesláno 21. leden 2014 Odesláno 21. leden 2014 čau, V nastavení před vypalováním souborů AVCHD,na disk Blu -ray tam mám kolonku - DVOUPRŮCHOZÍ PŘEVOD (k čemu nebo na co je tento převod dobrý?Abych věděl jestli to mám někdy odfajfknout nebo ne .)dík Citovat
MrChodny Odesláno 21. leden 2014 Odesláno 21. leden 2014 Video bude komprimované dvouprůchodově, zabere to delší čas, ale výsledek bude kvalitnější. Citovat
Ivouš Odesláno 21. leden 2014 Autor Odesláno 21. leden 2014 ale bude to mít asi větší nápor na procesor v pc jo nebo ne ? Citovat
Ivouš Odesláno 21. leden 2014 Autor Odesláno 21. leden 2014 takže při dělání vlastního blu-ray disku z kamery to mám zaškrtnout fajfkou,když z toho dvouprůchodu bude lepší kvalita Citovat
Ivouš Odesláno 21. květen 2014 Autor Odesláno 21. květen 2014 čau mám zase dotaz: když mám vypálené video v tomto programu,tak na disku ve videu nemám udělány žádné kapitoly. ty časové úseky aby se to nemuselo přetáčet. díval jsem se do nastavení programu a tam je akorát - správce bodu kapitoly,kliknu na to a otevře se okno a v okně vpravo nahoře je psáno přidat a objeví se další okno a v něm je psáno -název a místo ke psaní.a ještě je tam psáno -časový kód a jsou tam 4 rámečky a vnich jsou 4 x 00 a je možno je přepsat. Je tohle ono na tvoření těch kapitol? Nebo kde to mám hledat nic jinačího jsem nenašel,nebo ten corel to nemá?dík Citovat
Ivouš Odesláno 26. květen 2014 Autor Odesláno 26. květen 2014 můžete toto téma smazat už jsem na to přišel- je to právě ten správce bodu kapitoly.dík Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.