Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím hladal som uz vsade ale zatial som nic nenasiel!

Poradte prosim.poznate niekto v okoli Ba, Sc alebo Ds super mechanika, ktory sa naozaj vyzna v peugeotoch a je aj cenovo lepsi nez autorizovany servis?vsetci mechanici ktorych poznam su majstri v tom ze vymenia olej a filtre a to je asi vsetko.potrebujem najst v blizkosti mechanika ktory naozaj sa vyzna v peugeotoch, ma aj diagnostiku a ku ktoremu by som mohol chodit pravidelne servisovat auto.takeho ktrory naozaj bude vediet a mat ochotu aj opravit auto ked sa vyskytne nejaka zavada.a nie takeho ktory mi povie ze co s tým mam urobit chod do peugeotu.naozaj seriozneho, poctiveho znalca a ktory aj opravuje a nie len vymiena dieli kus za kus.

Ak by ste vedeli dajte prosim vediet!

Vdaka

Odesláno

v dunajskej luznej sa to vola SAV auto http://www.savauto.sk/, nemal mi problem opravit auto, ked bol problem, ale ak chces naozaj machra a straki zrovna nebude mat cas, tak v lamaci pri kupalisku je jeden co sa specializuje len na peugeot renault. Len v tomto pripade bude chciet 25 na hodinu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...