John Odesláno 20. únor 2015 Odesláno 20. únor 2015 Petr: kde máš to jaro? jinak pěkný samozrejmě Citovat
What the Hell... Odesláno 22. únor 2015 Odesláno 22. únor 2015 Pěkné auto A co se týká těch světel... Taky mi občas svítí a občas ne... ještě jsem nepřišel na ten systém, ale to chce čas Jen mě nenapadlo,že i ten čudlík na konci páčky od blinkrů má něco společného s tím automatickým rozsvěcením světel... Takhle jak se to pořád rozsvěcí a zhasíná, utratím víc za žárovky než za naftu... Citovat
petrb123 Odesláno 23. duben 2015 Autor Odesláno 23. duben 2015 sice je to ze zimy, ale az ted jak je venku pekne a sviti slunce, tak ta nova mrizka vynikne a vypada to pak komplet, jako by auto bylo fungl nove :D Citovat
petrb123 Odesláno 15. květen 2015 Autor Odesláno 15. květen 2015 Puvodni Ferodo desky moc nepresvedcily, tak jsem se rozhodl pro zmenu Citovat
John Odesláno 15. květen 2015 Odesláno 15. květen 2015 Konečně máš pořádný desky co patří k 4pístkům... já ti to řikal hned... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.