Kobra 72 Odesláno 4. březen 2014 Odesláno 4. březen 2014 Tak možná by se mi hodily silentbloky, ale na tom ropáku jsou určo jiný, než mám já... Nevíš, jak je to s uchycením poloosy? Kamarád mi tvrdí, že tam je silentblok, ale mě se to nezdá... Celý auto se mi klepe jako kráva, když je motor v záběru... To tu poloosu normálně užvejknu... Citovat
stehlas Odesláno 7. březen 2014 Autor Odesláno 7. březen 2014 No poloosa ze spolujezdcovi strany je v ložisku v takovém hlinikovém držáku ,který má také silentblok - uchycený na nápravnici .... tak bys to měl mít i ty, takže ano siletblok tam je .. pokud je stejný z 2,1 tak bych ho tu měl Citovat
Kobra 72 Odesláno 9. březen 2014 Odesláno 9. březen 2014 Silentblok je vyměněnej... A dneska mi to začalo dělat znovu... A silentblokem to asi nebude. Uvidím zítra, jestli se mi povede zjistit, čím to je. A jo, to uložení je tam úplně stejný, takže poloosy možná taky... Citovat
Kobra 72 Odesláno 10. březen 2014 Odesláno 10. březen 2014 Tak mi nějak pořád vybíhá poloosa... Zkusím to prověřit, jestli by tam šli věci z toho tvýho a ozvu se... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.