Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

čiltovku mam ale ne klubovou pouze peugeot sport k ni mam i kulicha a na destnicek nejsou tintili proze je druhy ufonek:D:D:D:D

Odesláno

Detska tak se nam to uz krati ale to pocasi ne a ne se umoudrit:mad::mad::mad:

Odesláno

je ten kemp normalne otevrenej ??? nebo to je zablokovane pro tenhle sraz ? ja potrebuju bejt v sobotu rano v Klatovech a ono to je skoro pri ceste takze pokud by se me povedlo vypadnout uz v patek tak bych mozna mohl prijet vecer na pokec a v sobotu rano bych zmizel

coz by mozna bylo lepci nez puvodni plan ze bych se stavil na chvili v nedeli az pojedu domu

proste bych se na tenhle sraz chtel dostat aspon na chvili pac s peggy najezdim zdaleka nejvic km a zacina me to lizt na mozek pac pomalu premejslim o upgrade na dalsiho lvicka :)

205ka je na operaci zadni napravy tak aspon by byl zase nekdo kdo na sraz peugeotu prijede se skodovkou :)

Odesláno

zazaaaaaaa: vzhledem k tomu, ze jsme zaplnili kapacitu kempu, tak je blokovanej pro nas :D Prijet klidne muzes a kdyz si vezmes stan, tak klidne i prenocovat. Nejak se tam dohodneme na cene za tu jednu noc.

Odesláno

Taky beru stan a mam tam jedno místo volný. Ty dva co jedou se mnou chtěj mermomocí do chatky :mad: Doufam, že bude jinak se na mě strašně nase*rou :D:D:D:D řek jsem jim že chatka je tutovka:D:D

Odesláno

Tak pánové ja pravě vyrážim na chatu pokud zítra někdo pojedete po strakonický kolem poledního tak mi brnkněte na mob já se přidam za odbočkou na Dobříš je benzínka tam se mužem sejit jinak na Obozu :cool::D;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...