Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

to, ze jsem rikal Masince \"bez komentare\" tak to jsem nemyslel na tebe ale na me...... A jestli ti to JRe Masinka vytlemil ,tak ho opravdu \"zmlatim\" :D

jojo..... ICQ je dost dobra vecicka.... :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Odesláno

Takze to stejne bylo na me!!!:mad::mad::mad: Jo jinak mam nejake novinky ke srazu. Uz jsem si nakoupil piti na sraz karton vina. Je ja zas budu vypadat:(:(:( Kdo bude muj kamarad?????:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Odesláno

Mel bych tu jednu typicky zensku otazku je tam kuchynka abych tam v patek neumrel hlady. Nebo se budu muset dojet nekam na papkat?:(:(:(

Guest Masinka
Odesláno
Originally posted by Cabrio

Takze to stejne bylo na me!!!:mad::mad::mad: Jo jinak mam nejake novinky ke srazu. Uz jsem si nakoupil piti na sraz karton vina. Je ja zas budu vypadat:(:(:( Kdo bude muj kamarad?????:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

neboj na tebe to urcite nebylo

Odesláno

Tak pánové dneska ráno jsem přišel z práce a mám až do pondělka volno už se těšim na Oboz a zdravim všechny co ještě musej makat a dělat různý zkoušky :D:D:D

Odesláno

A ja sedim v praci, mam tady kopec papiru a porad premejslim, kdo mi jeste nezaplatil :o

Odesláno

Stefane:dik za pozdrav ktery me pripomel ta zas... zkousky. Ted jsem zkopal fyziku jeste me ceka chemie a nauka o materialech coz dopadne asi obdobne:(:(:(:(:(

Odesláno

Kvuli pocasi protoze jestli bude osklive tak budu hrozne nastvanej a pak si me neprejte zazit:D:D:D

Odesláno

Jo to jsem uz ted a tak moc se na ten sraz tesim a pocasi mi provede toto:(:(:mad::mad::mad::mad::mad:

Odesláno

Stefan: jo tebe uz tady mam davno

All: tak se panove teste, dneska jsem privezl prvni misto za orientak

volant.jpg

Pak bude jeste na letisti jizda zrucnosti a jako cenu za prvni misto mame poukazku na jednodeni kurz skoly smyku.

Odesláno

Jo to pocasi me upolne vytaci ale s tim uz nic neudelam. Ridice mam tak se asi z zalu opiju. No strizlivej bych pazouta nikomu ani do ruky nepujcil:D:D:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...