Guest JR Odesláno 22. duben 2003 Odesláno 22. duben 2003 masinka: ja koukal rano a to jeste nebyl aktualizovanej Citovat
voštík Odesláno 22. duben 2003 Odesláno 22. duben 2003 tak a ted zmatu vsechny zase ja Stavim si stan na ohnisti, takze nevim odkud to poradi chatek bude Ondra brat.. Vsadim se, ze tam budu driv, nez ty :D :D :D :D :D :D :D Já sa tak těšíííííííím!!!!!!!!!!! Jaky bude počas???? mate nekdo nejakyho znamyho rosnickare? Citovat
Stefan Odesláno 23. duben 2003 Odesláno 23. duben 2003 Taky se nemůžu dočkat fo?ák připravenej kamera připravená ted jen sleduju datum Citovat
Guest Cabrio Odesláno 23. duben 2003 Odesláno 23. duben 2003 Ja se taky nemohu dockat ale jeste si pred srazem ve skole napisu 4 pisemky a vsechny nechutne tezky:mad::mad: Citovat
swine007 Odesláno 23. duben 2003 Odesláno 23. duben 2003 A to se na to dokážeš před srazem soustředit .... :D Citovat
Guest Cabrio Odesláno 23. duben 2003 Odesláno 23. duben 2003 soustredit - to pujde hodne tezko a tahak ten mi fakt nepomuze:(:(:( Citovat
Krmy Odesláno 23. duben 2003 Odesláno 23. duben 2003 Mám dotaz já a švagr asi pojedem jenom na jeden den a to v pátek.Tak se chci zeptat jestli tam už od rána někdo bude ,nebo jestli to nemá cenu jezdit.Je to škoda ,ale jindy nemůžem.:( Citovat
Guest Cabrio Odesláno 23. duben 2003 Odesláno 23. duben 2003 Jo ve ctvrtek ma prijet hodne lidi takze ve ctvrtek by tam uz nekdo mel byt:D:D:D:D:D Citovat
Guest Cabrio Odesláno 23. duben 2003 Odesláno 23. duben 2003 kecam uz z hladu chtel jsem rict ze v patek by tam uz mel kdosi byt:D:D:D:D:D Citovat
Krmy Odesláno 23. duben 2003 Odesláno 23. duben 2003 tak to zkusíme snad tam nebudem sami!!!!!;) Citovat
Guest JR Odesláno 23. duben 2003 Odesláno 23. duben 2003 jo v patek uz tam par lidi snad bude ... Citovat
Guest Cabrio Odesláno 23. duben 2003 Odesláno 23. duben 2003 Jo Krmy musi holt doufat ze nepojede jen na blind ale ze uz tam nekdo bude ale asi nejspis bude muset pockat az sundame opicku ze zad.:D:D:D Citovat
swine007 Odesláno 23. duben 2003 Odesláno 23. duben 2003 No v pátek tam bude dost lidí, jen se Krmy měl zeptat, jestli se s ním bude vůbec někdo shopen bavit :D. Snad se někdo probere a uvítá ho Jo když přijedeš ráno, tak myslím, že určitě ještě někdo bude sedět u ohníčku :D Citovat
Stefan Odesláno 23. duben 2003 Odesláno 23. duben 2003 V pátek tam bude lidí dost ale jestli tě někdo pozná no nefim Citovat
Krmy Odesláno 23. duben 2003 Odesláno 23. duben 2003 No to taky nevím jestli mě nškdo pozná když jsme se ještě neviděli,ale snad až tam přijedou dva nový lvi tak vás to trkne.A když ne tak tam lehnu na klakson a budu ho držet tak dlouho dokud mi někdo neřekne(co je to za bebila) a já se představím.;) Citovat
voštík Odesláno 23. duben 2003 Odesláno 23. duben 2003 OK domluveno - ty lehnes na klakson ( a ne ze ne - jinak te nikdo nepozna) a ja prijdu a zeptam se co ses za bebila To musis udelat uz jen protom, ze tech novych lvu tam nebude jenom 2, ale docela dost !!!! Abych vysvetli: na zimnim jich bylo par novejch oproti Fulneku - tam byla myslim jenom stara parta (az na par vyjimek) - ale ted pres zimu je tu spousta novejch lidi, co jedou na sraz, takze TRUB, TRUB, TRUB!!!!!!!!! A ja prijdu i s opicou na hrbu Citovat
Krmy Odesláno 24. duben 2003 Odesláno 24. duben 2003 Tak domluveno až tam se švárou přijedu tak budu troubit(ale s mírou)aby jste věděli,že jsem přijel.:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.