Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak a ted zmatu vsechny zase ja :)

Stavim si stan na ohnisti, takze nevim odkud to poradi chatek bude Ondra brat..

Vsadim se, ze tam budu driv, nez ty :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Já sa tak těšíííííííím!!!!!!!!!!! Jaky bude počas???? mate nekdo nejakyho znamyho rosnickare?

Odesláno

Ja se taky nemohu dockat ale jeste si pred srazem ve skole napisu 4 pisemky a vsechny nechutne tezky:mad::mad::mad::mad:

Odesláno

soustredit - to pujde hodne tezko a tahak ten mi fakt nepomuze:(:(:(:(:(

Odesláno

Mám dotaz já a švagr asi pojedem jenom na jeden den a to v pátek.Tak se chci zeptat jestli tam už od rána někdo bude ,nebo jestli to nemá cenu jezdit.Je to škoda ,ale jindy nemůžem.:(:(:(

Odesláno

Jo ve ctvrtek ma prijet hodne lidi takze ve ctvrtek by tam uz nekdo mel byt:D:D:D:D:D

Odesláno

kecam uz z hladu chtel jsem rict ze v patek by tam uz mel kdosi byt:D:D:D:D:D

Odesláno

Jo Krmy musi holt doufat ze nepojede jen na blind ale ze uz tam nekdo bude ale asi nejspis bude muset pockat az sundame opicku ze zad.:D:D:D:D

Odesláno

No v pátek tam bude dost lidí, jen se Krmy měl zeptat, jestli se s ním bude vůbec někdo shopen bavit :D:D. Snad se někdo probere a uvítá ho ;)

Jo když přijedeš ráno, tak myslím, že určitě ještě někdo bude sedět u ohníčku :D:D

Odesláno

No to taky nevím jestli mě nškdo pozná když jsme se ještě neviděli,ale snad až tam přijedou dva nový lvi tak vás to trkne.A když ne tak tam lehnu na klakson a budu ho držet tak dlouho dokud mi někdo neřekne(co je to za bebila) a já se představím.:D;):P

Odesláno

OK domluveno - ty lehnes na klakson ( a ne ze ne - jinak te nikdo nepozna) a ja prijdu a zeptam se co ses za bebila :D

To musis udelat uz jen protom, ze tech novych lvu tam nebude jenom 2, ale docela dost !!!! Abych vysvetli: na zimnim jich bylo par novejch oproti Fulneku - tam byla myslim jenom stara parta (az na par vyjimek) - ale ted pres zimu je tu spousta novejch lidi, co jedou na sraz, takze TRUB, TRUB, TRUB!!!!!!!!! A ja prijdu i s opicou na hrbu :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...