SisakT Odesláno 8. prosinec 2013 Odesláno 8. prosinec 2013 dobry den.mam nastavena automaticke rozsvecovanie svetiel ale po zotmeni sa mi palubovka nezasvieti.. Da sa to neako nastavit...chlapik co mi povoloval cez diagnostiku spatne zrkadla vravel ze sa zo nastavuje cez packu zapinania svetie ale neviem ako...neviem ci ten gombik nefunguje aky je postup?. Peugeot 307 rocnik 2002 Citovat
wojtěch Odesláno 8. prosinec 2013 Odesláno 8. prosinec 2013 u rv 2002 bude asi v tomto problém buď ti pujde denní svícení (rozsvícení světel po nastartovaní) nebo senzor který ti rozsvítí světla a palubovku při setmění. mi to taky nejde dokupy.. Citovat
SisakT Odesláno 8. prosinec 2013 Autor Odesláno 8. prosinec 2013 ze stou packou si nepomozem niiako nenastavim to... Citovat
wojtěch Odesláno 8. prosinec 2013 Odesláno 8. prosinec 2013 vypni si přes dia rozsvícení světel po nastartování a pak levou pačkou na konci se dá zapnout a vypnout senzor... Citovat
SisakT Odesláno 8. prosinec 2013 Autor Odesláno 8. prosinec 2013 tak to radsej necham zapnute automaticke rozsvecovanie svetie...dakujem velmi pekne som o nieco mudrejci Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.