wrenchman Odesláno 6. prosinec 2013 Odesláno 6. prosinec 2013 Zdravím, dneska jsem koupil peugeot 306 xt a chtěl bych se zeptat k čemu slouží ukazatel mini-maxi ? Když zapnu klíček tak je to na maxi a po nastartování to klesne na mini. Je to 1.4 55kw jestli to nějak souvisí. Díky za každou odpověď Citovat
Návštěvník Odesláno 7. prosinec 2013 Odesláno 7. prosinec 2013 Píšou to v manuálu. Ukazatel hladiny motorového oleje. Při zapnutém zapalování ukazatel udává hladinu oleje. Ukazovaný stav oleje je platný, pouze když stojí vozidlo na vodorovném podkladu a motor byl zastaven nejméně 10 minut: - Jestliže je ručička v zóně C, je hladina oleje správná. - Pokud je ručička v zóně D, ověřte hladinu motorového oleje pomocí ruční měrky a v případě nutnosti olej dolijte. Nikdy nepřelijte rysku označující maximum. Ukazatel hladiny oleje zhasne přibližně patnáct vteřin po nastartování motoru. Je k tomu i obrázek, ale předpokládám nepotřebuješ. [upravil dne 7/12/13 12:36 od spyke610] Citovat
Guest minimaxa Odesláno 7. prosinec 2013 Odesláno 7. prosinec 2013 to bude kontrolka mé přítomnosti ve voze Citovat
wrenchman Odesláno 7. prosinec 2013 Autor Odesláno 7. prosinec 2013 Jo děkuju manuál k tomu mám nějakej špatnej nenašel jsem to tam Citovat
Návštěvník Odesláno 7. prosinec 2013 Odesláno 7. prosinec 2013 Není nic lehčího než si ho stáhnout :-D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.