Mauzr Odesláno 27. listopad 2013 Odesláno 27. listopad 2013 Zdravím Vás, mám problém s výměnou bezpečnostního pásu. Překousal mi ho pes, tak jsem sehnal fyzicky stejný pás, přesně tam zapadnul, jenom je o dva roky starší a má jiné výrobní číslo. Pás jsem přišrouboval, připojil elektroniku, diagnostika ho přijala (přestala hlásit chybějící pás), ale pás se neodblokuje a tudíž nejde odvinout. Nevíte někdo, jestli je potřeba ještě nějaký úkon pro odblokování pásu nebo jsem prostě natrefil na vadný kus. Nebo je možné, že je chyba v tom, že je to starší typ ? Auto mám rok výroby 2005 a pás je z 2003. Děkuji Citovat
Dave_GTI Odesláno 27. listopad 2013 Odesláno 27. listopad 2013 a namontoval jsi ho do správné pozice? Pokud jej nahneš (natočíš) jinak, tak s ním nepohneš. Citovat
Mauzr Odesláno 27. listopad 2013 Autor Odesláno 27. listopad 2013 no je tam dotazenej na sroubu a osazenej na svym miste. Co jsem testoval na tom prekousanym, tak po pripojeni k eletronice normalne jde odvijet i kdyz neni ve sve spravne poloze, takze si myslim, ze tim to neni. Citovat
mxmen Odesláno 27. listopad 2013 Odesláno 27. listopad 2013 elektronika s tím nemá nic společného ta je tam jen pro případ havárie že ti odpálí pyropatronu která našponuje pás. to odvíjení ti blokuje kulička přes plastovou páčku, bud je zaseklá a je potřeba pás dát do správné polohy aby odvíjel. Nebo mě napadá jestli nemáš namontovaný pás z druhé strany. Jsou značený G a D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.