Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, potřebuji koupit kompletní lanovody ruční brzdy a jsem trošku zmatený z nabídky, hlavní lanko je v jediné délce, levé taky, ale pravé zadní je nabízeno od některých výrobců ve dvou délkách.

Například kódy v Autokelly:

LA BR.0275 - delka 630mm

LA BR.0698 - délka 642mm

Někteří výrobci jako např. ATE zase nabízejí pouze jedinou variantu - 642mm dlouhé lanko, nemá někdo zkušenost, které tam opravdu sedí? VIN: VF38EP8CE80330377

Service box mi taky vyhazuje dva kódy viz obrázek, dle serviceboxu tam patří to 642mm dlouhe, ale dle čísla karoserie

Č. APV/PR 07451 89 3 0370 bych zase odhadoval to 630mm dlouhé. Neví někdo?

post-15259-14109633917464_thumb.jpg

Odesláno

Právě, dneska jsem byl vyhozen z stk jak kvůli rozdílu účinosti provozní brzdy a přitom vodící čepy i pístky chodí dobře. A také kvuli ručky, kdysi jsem měnil lanka x let zpět a od té doby ručka bud nebrzdí, a nebo brzdí, ale musím ji dotáhnout tak, že na prvním zoubku nic a na třetím jsou kola zaseklá. Dám do topicu modré 406 výsledek dnešní STK, doslova si na mně pochutnal.

[upravil dne 29/10/13 18:51 od Cinci]

Odesláno

To jsem kdysi měnil a je tam ten šestiúhelníkový hranol, lanko dále vede pod kryty výfuku a vede k tomu rozdělovacímu plastovému trojúhelníku, od toho vede levé lanko to má všude jediný rozměr, ale pravé lanko má dva rozměry a liší se to dle čísla podvozku.

[upravil dne 29/10/13 21:38 od Cinci]

Odesláno

Koukni třeba kelly nebo benex a uvidíš, že i kotouče mají dvě délky pravého zadního lanka. Bubny jsou odlišné, to vím, bohužel i pro kotouče jsou dvě délky.

Přidán screen

[upravil dne 29/10/13 21:47 od Cinci]

post-15259-1410963392263_thumb.png

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...