Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Má někdo podobnou zkušenost z únikem oleje ve vrchní části motoru.Měnil jsem těsnění pod plastovým víkem a opravář mi přetěsnil hliníkové víko O kroužky na sání a gufírka na vstřikách a pořád mi olej uniká.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak u mě to utažení šteftů a maticí co drží vstřk zabralo,ale vynořil se další problém.Pro změnu se mi tam objevuje voda.Hlavne v okolí vstříků.V oleji vodu nemám.

Odesláno

Chtel jsem se jeste zeptat, jestli si potom dotahoval ty spec. imbusy na vstrikach momentakem.

A cim si dotahoval ty stefty? Bohuzel jsem se k tomu zatim nedostal, ale ceka mne to tenhle tyden.

Diky moc za info.

Odesláno

Ty štefty jsem utahoval oříškem z goly tuším ze 6 jinak je tam torx.Moment na vstřiky jsem nikde nenašel tak jsem to utáhl s citem jo a je to imbus č. 7.

• O 5 týdnů později...
Odesláno

Tak štefty dotaženy. Přední cca 1-2 závity zadní 4-5 zavitů. Po měsici neregistruju žádnej únik oleje a motor je čistý a nehulý :D. Koča díky za info už jsem byl z toho nešťastnej. Jinak jsem použil imbus 7 a na štefty byl 5 oříšek.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...