reeper24 Odesláno 10. říjen 2013 Odesláno 10. říjen 2013 Zdravím. Po použití tlačítka hledat jsem nenašel nic co by mi pomohlo a tak zakládám toto téma. Stěrače předního okna mi vyhazujou pojistku. Kabely jsem proměřil a nikde mi to nejde do kostry. Konektor od motoru jsem odpojil a přesto mi to vyráží pojistky. Je možné, že mi odešlo relátko v BSM? Jde o Peugeot 307, r.v. 2002, 2.0HDi 79kW. Díky za pomoc Citovat
djvlada Odesláno 11. říjen 2013 Odesláno 11. říjen 2013 relatko ci samotne sterace me pro jistotu nesly vubec bsm fakala takze vymena celeych steracu pristup na pikacu a uz zase stiram Citovat
Laci.71 Odesláno 9. listopad 2013 Odesláno 9. listopad 2013 Zdravím , Mám ten istý problem chcem sa opytat ci ste odstranili zavadu a ako ? Citovat
reeper24 Odesláno 9. listopad 2013 Autor Odesláno 9. listopad 2013 Stále to řeším. Nikde nemůžem za levno sehnat tu BSM jednotku. Hned jak to vyřeším, určo sem napíšu, jestli to bylo správné řešení. Citovat
reeper24 Odesláno 17. listopad 2013 Autor Odesláno 17. listopad 2013 Po výměně BSM jednotky vše funguje jak má, takže můj předpoklad byl správný Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.