DavidPeugeot405mi16 Odesláno 12. září 2013 Odesláno 12. září 2013 Nemate nekdo zkušenost se zapojováním odstřikovaču světel v narazníku ? Nevim vubec jak to ma bejt zapojený ,a kudy mají vest kabely a hadice atd. Pokud nekdo ma nake schéma a rady jak to zapojím tak budu moc vděčný za rady jakekoliv. Citovat
punkac Odesláno 12. září 2013 Odesláno 12. září 2013 No na Míčku mi to nefungovalo, už to mělo svůj věk, ale na 406 to bylo uděláno tak, že v nádobce byl druhý silnější motorek (čerpadélko) pro ostřík světel, který se zapínal v součinosti s ostříknutím předního skla klasickým ostřikovačem za splněné podmínky, že svítí přední světla a byl to jen cca 1-2 vteřinový puls. Takže si sežeň vetší nádobku (u 406 byla cca 9L namísto 5L) motorek k tomu (je jednou tak velký než ke klasickým ostřikovačům skel) jedno relátko, které do toho bude pouštět ˇšťávu jen když budou svítit světla a nějaký časový relé, které ti nastaví puls, třeba siemen sirrius. Chápeš? Dyžtak ti nakreslím obrázek Citovat
mi16 Odesláno 13. září 2013 Odesláno 13. září 2013 na 405 je ina nadobka, ktora ma dva vyvody.. jeden na sklo a jeden na svetla... vacsinou to je zapojene tak, ze sa taha stava od svetiel ked svietia, a od ostreku skiel.... Citovat
DavidPeugeot405mi16 Odesláno 13. září 2013 Autor Odesláno 13. září 2013 Témeř jasný, ale obrazek klidně neuškodí , jinak ja tam mam myslim všechno co je potřeba na mičku ale je to odpojene a ja pravě nevim jak je to zapojený a kde co je abych to nak rozchodil. tak že na to musim jit nak postupně . Citovat
mi16 Odesláno 14. září 2013 Odesláno 14. září 2013 chces to mat funkcne? ja by som sa na to osobne vykaslal... lebo ti to bude stale capkat na svetla, ked budu svietit.... osobne by som to spravil na nejaky osobitny spinac, a umiestnil ho niekde na pristrojovu dosku... alebo do stredoveho tunela... Citovat
DavidPeugeot405mi16 Odesláno 14. září 2013 Autor Odesláno 14. září 2013 jo jo chci to mít funkční , popravdě myslím si že mam ten sistem kompletní ale nejsem si jistý koupil jsem to mičko s tim že to už necungovalo ale chtel bych to sprovoznit a pak teprve když me to bude srát tak to předelat na spinač třeba do tunelu ale hlavní je tedko pro me rozchodit to aby to fungovalo tak jak má a pak si s tim už mužu pohrát a předelat to na spinač třeba jak jsi řikal do středoveho tunelu tam by to bylo asi nejlepší a temeř by to mohlo vypadat jako originalni řešení. Tak že pokud víš kde ma a jak ma bejt vedene kaeli a kde co muže bejt porozpojovane tak určitě mi to sem pisni at vim kam mam kouknout a jak postupovat při zprovoznění. Citovat
mi16 Odesláno 15. září 2013 Odesláno 15. září 2013 ja som micko rozoberal pred vyse dvoma rokmi, nepamatam si to uz vobec kao to bolo original zapajane... kazdopadne si mozes vytvorit v sekcii nase kary svoju temu.. myslim, ze viac ludi by sa pozrelo, ako sa staras o micko Citovat
DavidPeugeot405mi16 Odesláno 13. říjen 2013 Autor Odesláno 13. říjen 2013 tak už jsem to rozchdodil, ale neni to ješte 100% utíka mi voda skrzee jeden odstrikovač. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.