Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

telefon michael coupe

Recommended Posts

Guest Scratch
Odesláno

ahojte, snazim se uz par tydnu dostat z michala coupe listu pro dzanu a rad bych mu ji privezl na sraz ale termin se blizi a s michalem moc komunikace neni.... nemate na nej nekdo cislo? uz to specha a zitra jsem bez auta.....

Odesláno

tak at dzana posle adresu a poslu mu to na dobirku, jsem po zravotnim zakroku, dohanim veci v praci a nemuzu litat kvuli liste, kterou jsem ti nabidnul za stovku a kdyz ji nekam povezu, tak vic projedu ... ta adresa bude neschudnejsi kdyz jsme na tom oba casove blede .

Resime to mesic, ja pak sel na operaci neco prolezel v nemocnici, neco pak doma a proste to neslo vyskocit a nekam se vydat.Neni v tom nic proti, proste jsem na tom nebyl zravotne dobre a holt jsem byl nefunkcni, ale to jsem ti psal.Vcera jsem ti psal o cislo, ze vyrazim do centra a privezu ti to autobusem a kdyz ani jeden nemame cas, tak ta posta.:papa

[upravil dne 22/8/13 12:27 od Michael coupé]

Guest Scratch
Odesláno

no ono stacilo ji mit u sebe a ja bych si te v praze nekde nasel.....

proste cinkni a ja holt budu cekat na telefon.....

Odesláno

tak priste si ji vezmu do spitalu a vymenim to s tebou za kytku a cokoladu :-D

quote]

mam do 15:40 pracovni povinnosti, pak vezmu doma listu a jedu do centra BUSEM

muzem se domluvit jinak, kde je u tebe doma? Budu tam ve 4 a pak pojedu dat auto do servisu a bude vyreseno :)

no,ale ja si nikoho domu neberu, proste ma nabidka je takova a jestli to nemuzes akceptovat, tak je mi to lito, ale jinak to nebude a pripadne m to poslu postou.

tusim,ze tu vznikne dalsi vlakno :-D jak michal listu neprodal :-D ta POSTA je nejlepsi jak pro me, tak pro tebe :-)

[upravil dne 22/8/13 12:33 od Michael coupé]

Odesláno

scratch :

jezisikriste ty jsi fakt exot. tak mi to prodas proste na ulici ne??? Ja opravdu nepotrebuju lezt k nekomu do baraku, kdyz potrebuju jenom jednu levou listu z chladice....

Citace:

tak ji sezen u jinyho exota za stovku, proste mam svuj plan a ten nemenim,nabidka je poslani postou si pripadam jak blazen.

Scratch

ok, kde a v kolik teda v centru?

pisu ti, ze to poslu postou, ze jsme na tom oba casove bidne.....

shrnu to ... listu mam .... prodam .... ale poslu ji postou .... nez ji poslu .... vlozim sem foto te listy at nedojde k omylu..... a tim to uzavrem ... domluveni ?

Scratch

ano, timto zpusobem mohlo byt vse vyreseno pred par tydny..... a ted bych tak netlacil......

Prad par tydny jsem byl ve spitale na operaci .......

jelikoz je to teda slozite to vyresit a osloveni exot se me dotklo (proste si nikoho domu neberu ani pred barak ani jinam), tak mi tu lezi doma jedna lista na face P607 (na starej NEPASUJE) , vecer sem vlozim fotku a kdo ji bude chtit, tak tomu ji prodam, ale zasilam jedine postou, protoze jsem po dlouhe odmlce v praci zavalen,nevim kde mi hlava stoji a nechci sebou nikde listu vlacet,diky

Odesláno
:D:D:D:D Na poštu ji s sebou vláčet nebudeš? Nebo bydlíš na poště? Za to se nestyď :D A co na to Jan Tleskač? Poslal by létající kolo poštou? (než mi zas někdo napíše, že jsem kretén, tak jde o parafrázi ze Zeleného Raula) :D:D:D
Guest Scratch
Odesláno

no hod sem tu fotku a pak se uvidi snad dzanovi bude pasovat.

zapomnel jsi na zacatek konverzace, kdy ti pisu, ze nez abych jel z letnan do centra, pak se vracel zase do letnan a nasledne vezl auto do servisu, ze se muzem ve 4 sejit u tebe doma (ano myslel jsem pred barakem, na parkovisti, na ulici, v parku, u mostu, nevim proste nekde v okoli, kde zijes.... treba jsem si myslel, ze to budu mit i nekde pobliz??

taky jsem ti driv navrhoval, ze to muzes nechat v moste nebo v chomutove v obchodaku, na to jsi mi napsal, ze neni problem predani v praze....

Taky sem muzu hodit jednu zpravu, kdy mi pises, ze jsi na to jaksi zapomnel, ale nebudu to tady vytahovat.

A nezlob se na me, ale napsat ze predani je 22.8. a nenapsat ani blizsi cas (treba odpoledne, v podvecer) ani misto urceni (treba v centru u metra mustek, nebo jinde) a kdyz se snazim nejak dohodnout (protoze jsem ti taky psal, ze pojedu rano do Karlovych Varu a odpo se budu vracet ze Susice a misto toho jsem si vzal den v kanclu abych byl pruznejsi na pripadnou domluvu..... a abych si na to nemusel rezervovat cely den a necekat na telefon az se uracis zavolat a pak se slozite nahanet). I ja si potrebuju treba den uzpusobit.... staci se na to podivat z druhe strany. Kdybych to nezarizoval dzanovi, tak jsem se na to z vysoka vykaslal. Neznam moc lidi, kteri se chovaji jako ty. Nejsi jediny kdo je zavalen praci... ja jsem po 14 dnech v kanclu a pred dovolenou a taky to vsude netroubim. Stacilo poslat cislo, ja bych zavolal a normalne bychom se predbezne domluvili. Nebo to je taky problem? Nejsi o tolik mladsi, tak jsem myslel, ze to bude vsechno v klidu a v pohode.....

dej fotku a pak se uvidi.

PS: na to jak jsi zavalen praci reagujes fakt pruzne ;)

[upravil dne 22/8/2013 13:50 od Scratch]

Guest Scratch
Odesláno

primarne mi slo zjistit na tebe cislo abych se domluvil. Ale evidentne byla domluva nemozna jiz od pocatku kdyz nevis kdy kde budes, ale pritom jsi evidentne objednan na kontrolu k lekari. stacilo rict, jdu k lekari do centra, budu tam v pul paty. nevim jak dlouho to bude trvat, ale v v pul sesty snad stiham byt na mustku a muzem to uskutecnit. Tohle by absolutne stacilo si pro mne uzpusobit odpoledne a bylo by..... takhle jsi tajemny jako hrad v karpatech a jeste ze me kdyz se chci domluvit, delas vola....

Guest Scratch
Odesláno

Od: Scratch

Komu: Michael coupé

Posláno: 16/7/2013 v 07:16

Citace:

stovku za tu listu

Scratch: super a jak domluvime predani? ty jsi v chomutove vid? slo by to hodit na ostrahu chomutovky a me by to tam kolega stahnul do prahy? prachy predem na ucet....

-----------------------------------------------------------

Posláno: 11/8/2013 v 18:24

Citace:

stovku za tu listu

Scratch: ahoj, tak jak se tedy dohodneme??

-------------------------------------------------------------

Posláno: 16/8/2013 v 06:56

Citace:

Citace:

Citace:

stovku za tu listu

Scratch: ahoj, tak jak se tedy dohodneme??

Michael: jsem ted marod,ale jsem kazdy den normalne v Praze,tak osobni predani?ale nekdy az v tydnu ted jsem po operaci a blbe se mi chodi

Scratch: ahoj, dneska jsem na motorce, tak by se mi hodilo se pro to nekde zastavit Kdyztak mi napis cislo a domluvime se, kam mam dojet

Doufam tedy, ze uz ti je lepe

---------------------------------------------------

Posláno: 20/8/2013 v 17:38

Zpráva:

Citace:

napis mobil,vlezu do sklepa a 22 predani nekde v Praze ? trosku jsem na to zapomel :-)

Scratch: ahoj XXX XXX XXX. zitra jsem po praze ve ct jedu rano pres prahu smer KV a prijedu zpet od Pribrami. kazdopadne mi posli kdyztak sms a ja ti zavolam a domluvime se. diky jirka

------------------------------------------

Posláno: 22/8/2013 v 12:05

Zpráva:

Citace:

napis mobil,vlezu do sklepa a 22 predani nekde v Praze ? trosku jsem na to zapomel :-)

tak 22. je dnes a ja porad cekam az se ozves....

--------------------------------------------------------------

Složka: Outbox

Posláno: 22/8/2013 v 12:18

Zpráva:

Citace:

Citace:

Citace:

tak 22. je dnes a ja porad cekam az se ozves....

Michael: jedu do centra kolem 16 hod, tak me nemusis honit, kdyz mam kontakt, tak se ozvu

Scratch: no ale ja treba odpo nebudu mit auto a budu na severnim okraji prahy, takze se dostat do centra taky trosku potrva, proto navrhuju ze se te, kdyz jsem mobilni mohu nekde zastavit a neblokovat si na to odpoledne...

TAK SI MUZETE UDELAT OBRAZEK..................................

Guest Scratch
Odesláno

ani tak ne, osobne jsem mu nekolikrat psal a dozadoval se kdy co a jak.... davno mohl rict, zena to posle, dej mi adresu....

nekde je i casova zkreslenost, kde mi pise ze v pristim tydnu, tak mu ten pristi tyden pisu a nic....

Odesláno

Trochu mi to připomíná ten fór, jak se baví \"blbej s hluchym\" ... :)

Tyvole, jestli takhle řešíte kluci všechno, tak se divim, že ještě žijete ... :aut

btw.: tahat a řešit to veřejně je taky druhá chujovina :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...