mk405 Odesláno 18. srpen 2005 Odesláno 18. srpen 2005 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Jako, že bych vzal masku z bráchovy Mi16 a udělal si z ní rámeček ??? To bych mohl zkusit......:D:roker no pokud chceš laborovat a laminovat, tak bych možná pro tebe něco měl z bívalé mé 205 mi tu zbyla maska, je bez znaku a bez laku a má vyřízlé 2 díry pro mlhovky, jinak je to klasika z 205:mrk Citovat
Bohouš Odesláno 19. srpen 2005 Autor Odesláno 19. srpen 2005 Původně zaslal: mk405 no pokud chceš laborovat a laminovat, tak bych možná pro tebe něco měl z bívalé mé 205 mi tu zbyla maska, je bez znaku a bez laku a má vyřízlé 2 díry pro mlhovky, jinak je to klasika z 205:mrk Díky moc za nabídku, ale opravdu si nemyslím, že jsem tak manuálně zručnej a tak oželím těch pár stovek za již hotový výrobek Citovat
mk405 Odesláno 19. srpen 2005 Odesláno 19. srpen 2005 to chápu, mám totiž jednu i na 405 a už třetím rokem na ní koukám a nechce se mi do toho, ikdyž manuálně zručnej jsem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.