Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jop, je to papírově 1.4i, nicméně jsou tam jisté úpravy jak jsem psal výše, za kolik dělá na brzdě? No zatím ještě \"oficiálně\" neměří, nemá ještě kompletně hotovou dílnu, chybí mu tam ještě nějaké věci, ale říkal mi, že do 14 dnů by to měl mít hotové, tka pak se ho zeptám...

• O 5 měsíců později...
Odesláno (upraveno)

Takže dneska po technické, měněno, opravováno - před technickou:

- přední kotouče + obložení

- lanko od spojky

- přední mlhovky(zarezlé paraboly)

- vysušení interiéru

auto prošlo bez jediné závady.

a už jsem i přišel nato, kudy mi teče do auta, teče to přez přední dveře, konkrétně přez okýnko, kde to stéká do dveří, a následně přez reprák teče do interiéru, takže chyba je někde ve dveřích, přez weekend to rozhodím a uvidíme...

btw. odtokový kanálek ve dveřích je čistý.

Takže opraveno, stačil odo dveří jen nalepit fólie a zároveň jsem, trochu opravil repráky, které měli zkorodované kontakty, takže konečně hotovo.

Upraveno uživatelem V4SY
  • O 1 rok později...
Odesláno (upraveno)

Minulý týden cca v úterý sem odrovnal alu kolo na autě, najel sem prostě na větší šutr(byla tma, druhý den jsem zjistil na msítě, že to byla kočičí hlava-kostka) a šel jsem do smyku a do patníku, docela pecka cca v 50-60km/h, no naštěstí to požralo kolo, které je KO(uražená část kraje kola, promáčklá část a docela pěkná elipsa o cca 1-1,5cm na stranách). Trochu to rozhodilo sbíhavost a možná je ťuklé horní uložení tlumičů na pravé straně u předního pravého kola, ale jinak vše OK. No na nové tlumiče už prachy zatím nemám.

To by člověk nevěřil jak je složité sehnat 7" alu kola s ET 10-18 s středem 65,1 a roztečí 4x108... Nakonec jsem sehnal docela pěkná alu za cca 4000,-, akorát by potřebovaly přelakovat, bohužel na to už nemám finance, jen znova-přezutí, vyvážení, sbíhavost a nové šrouby(ty staré byly moc dlouhé) mě stálo skoro 1800,- Foto přidám jak pujdu ven.

Navíc mě čeká výměna obou dvou předních manžet(jedna je už zpuchřelá) a jedno guferko. Cena sice nikterak vysoká, ale práce na několik hodin :D

Upraveno uživatelem V4SY
Odesláno (upraveno)

Jak jsem slíbil, přidávám foto - nejprve nová alu - jedno alu váží cca 5,5Kg, jinak jsou to kalsiky 7Jx15H2 ET12 4x108 + 65,1 střed, takže parádní kup - http://v4sy.rajce.idnes.cz/Nova_kola/

a v dalším foto poškozeného disku - zasmějete se hodně - http://v4sy.rajce.idnes.cz/ALU_-_KO

Sry za kvalitu, je to focené mobilem :D(foťák jsme neměl při sobě)

Upraveno uživatelem V4SY

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...