Lubos91 Odesláno 29. červenec 2013 Odesláno 29. červenec 2013 Občas sa mi stalo že pri štartovaní najprv začalo točiť a potom sa to zmenilo na taký divný zvuk neviem to popísať ale akoby netočilo motor len štartér niečo robil a keď vypnem kľúč tak doznieva také pískanie...lenže predvčerom som naštartoval až na piaty pokus a dnes to bolo hádam aj nad 10...väčšinou to na druhý tretí pokus už išlo riadne ale dnes som myslel že auto ostáva na mieste a domov idem autobusom....a je jedno či je teplý či studený motor či je zima alebo teplo von a keď už naskočí tak naskočí hneď ale pár otočení predtým to spraví takú blbosť neviete niekto čo by to mohlo byť?...zajtra to natočím na video ak zas bude problém...začne točiť motor a potom sa tozmení na divný zvuk niečo ako keď točíte štartér so zapnutým motorom moźno také niečo podobné Citovat
pastorek Odesláno 29. červenec 2013 Odesláno 29. červenec 2013 Podľa popisu by to mohla byť vadná voľnobežka štartéra. Prejavuje sa tak že občas pri štartovaní je počuť iba točiť štartér vysokými otáčkami ale motor sa nehne. Po opakovanom pokuse o štart začne točiť i motorom. Citovat
Lubos91 Odesláno 29. červenec 2013 Autor Odesláno 29. červenec 2013 také ničo...najprv asi sekundu točí aj motor a potom sa ten zvuk zmení a zrýchli a motor netočí Citovat
pastorek Odesláno 29. červenec 2013 Odesláno 29. červenec 2013 Tak to sedí na vadnú voľnobežku. Ideálne riešenie je dať repasovať celý štartér a máš zase pokoj na dlhú dobu. [upravil dne 29/7/13 23:31 od pastorek] Citovat
Lubos91 Odesláno 30. červenec 2013 Autor Odesláno 30. červenec 2013 zajtra ide štartér von ale spravil som video dúfam že bude chyba len v ňom Citovat
pastorek Odesláno 30. červenec 2013 Odesláno 30. červenec 2013 Na tom druhom videu je to krásne počuť a určite ide o chybu štartéra. Citovat
Lubos91 Odesláno 30. červenec 2013 Autor Odesláno 30. červenec 2013 oka ďakujem zajtra sa to ide riešiť Citovat
sedrik20 Odesláno 31. červenec 2013 Odesláno 31. červenec 2013 Mne to robilo na 405 . Presmykoval remeň ale asi u 406 to bude iné ako píše pastorek Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.