Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Občas sa mi stalo že pri štartovaní najprv začalo točiť a potom sa to zmenilo na taký divný zvuk neviem to popísať ale akoby netočilo motor len štartér niečo robil a keď vypnem kľúč tak doznieva také pískanie...lenže predvčerom som naštartoval až na piaty pokus a dnes to bolo hádam aj nad 10...väčšinou to na druhý tretí pokus už išlo riadne ale dnes som myslel že auto ostáva na mieste a domov idem autobusom....a je jedno či je teplý či studený motor či je zima alebo teplo von a keď už naskočí tak naskočí hneď ale pár otočení predtým to spraví takú blbosť neviete niekto čo by to mohlo byť?...zajtra to natočím na video ak zas bude problém...začne točiť motor a potom sa tozmení na divný zvuk niečo ako keď točíte štartér so zapnutým motorom moźno také niečo podobné

Odesláno

Podľa popisu by to mohla byť vadná voľnobežka štartéra. Prejavuje sa tak že občas pri štartovaní je počuť iba točiť štartér vysokými otáčkami ale motor sa nehne. Po opakovanom pokuse o štart začne točiť i motorom.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...