bodmrazu Odesláno 15. květen 2003 Odesláno 15. květen 2003 No to ja taky:cool: Ale ja uz mam jednu diru na levy strane na sani do topeni a tak by to zrovna nemuselo vypadat dobre mit jeste druhou diru v pravo dole... Ale treba jo... Ale taky jsem se bal toho ze kdyz bych to tam udelal tak by me asi na pristi gancni prohlidce nemeli moc radi se zarukou... Citovat
bodmrazu Odesláno 18. květen 2003 Odesláno 18. květen 2003 Tak uz tam mam filtr!! Vyresil jsem to nakonec tak ze jsem si koupil umelohmoutnou trubku takovy ty co jsou u zachodu a jedno kolinko a privedl jsem to na misto kde bylo puvodni nasavni vzduchu!! Auto jezdi lip dokonce to frci 190 na 1.4 je to solidni!! A taky to tolik necuka kdyz je to studeny a rychlejs se pusti spojka... Ale co je mi divny tak to je to ze kdyz chci jet normalne to znamena radit tak ve 2tis. tak kdyz dam plnej plyn tak slysim takovy divny jakoby rezonovani v motoru... Nevite nekdo co to je!? Citovat
voštík Odesláno 18. květen 2003 Odesláno 18. květen 2003 asi je to tim filtrem - ono to driv bylo vsechno schovany v tom boxu s papirakem a taky to tlumilo razy toho vzduchu.. .ted je to otevreny a ty tlaky se proste nejak zvukove projevit musi Teda aspon doufam, ze nekecam jeste me napadla jedna vec: tim, ze tam je vic vzduchu to muze mit jakoby silnejsi detonaci??? Tak mozna proto? ALe motoru to neuskodi.... Citovat
merkurek Odesláno 19. květen 2003 Odesláno 19. květen 2003 Poradte někdo nebo napište odkaz kde bych sehnal sportovní filtr na mojí 405tku Citovat
bodmrazu Odesláno 19. květen 2003 Odesláno 19. květen 2003 Staci kdyz koupis univerzal ja jsem sehnal od K/N za 1700!! Pak staci kdyz koupis v baumaxu takovy ty umelohmotny trubky co jsou taky na zachody a privedes si to k sani Citovat
Guest 206WRC Odesláno 22. květen 2003 Odesláno 22. květen 2003 sani samo o sobe nema vyznam... + zapomente na nejaky privodni trubky, to je blbost, protoze vzduch to saje cestou nejmensiho odporu, tzn. bud bys musel ten kuzel celej nacpat do te roury a tu vest pokud mozna nejvys na silnici /jinak budes sat teply vzduch rozpaleny v lete od asfaltu a tim si snizis akorat tak plnici ucinnost/ nebo spolehat na napor, ale asi tusis co se stane kdyz budes popojizdet v kolone ci stat na semaforech /videl jsem na srazu v praxi/... Pokud mohu poradit- idealni je udelat naber na kapote, pripadne primou cestu treba za svetlem ci skrz masku a cely kuzel odclonit treba kapkovym plechem... bude to vypadat cool a bude to hlavne funkcni... neni trapenjsi nez fotka motoru v Autotuningu, kde Lojza s Karlem nacpali filtr pekne za chladic, protoze tam hezky vypada a vesel se jim tam hned za vrtuli... Citovat
bodmrazu Odesláno 22. květen 2003 Odesláno 22. květen 2003 Jak tak postupem ctu tovje peizpevky tak zjistuje ze mas vzdycky takovej opovrhujici nazor!!! Tak za 1. ne kazdej muze udelat diru do kopoty jak z hlediska vzhledu tak moznosti! Za 2. vzduch musi mit urcitej cas se uklidnit vis jaky jsou tam promeny tlaky vzduchu!? No za 3 myslim si ze kdyz ma 206 seriove filtr dole kde je dokonce pred chladicem vymezeny misto kde vzduch prodou(asi ses jeste do moturu nekoukl vid) tak rozhodne nebude spatny to tam dat a kdyz uz to ma clovek vyrezany a ma tam danej tahokov tak uz tam proudi rekl bych dost vzduchu!!! Citovat
Miki Odesláno 25. květen 2003 Odesláno 25. květen 2003 tak prispejem aj ja Holt na kazdom fore je aj nejaky blbec , ze 206 ?? :D Co sa tyka filtra -filter ti kone neprida ale -mozes vyuzit kone ktore predtym boli nevyuzite.Co sa tyka filtra, zlepsuje sa najma moznost vyzuti otacky,t.j., motor taha od nizsich otacok a celkovo sa lepsie aj vytaca .Co sa tyka zvuku , rozdiel je pri vlozke minimalny , pri otvorenom kite moze byt znacny .Pri celom kite je potrebne, teda nutne urob izolaciu to´ho kitu lebo inak to bude cucat horuci vzduch od motora a vysledok bude presne opacny -takze poriadne odizolovat ! Co sa tyka zmien -mozes si mysliet ze si filtrom ziskal nejake kone navyse ale je klamlive , vsetko je to o tom, ze motor lepsie toci co moze vyvolavat pocit zmeny ,ale ako vysledok filter doporucujem Citovat
Guest 206WRC Odesláno 26. květen 2003 Odesláno 26. květen 2003 no jasné ... nejlepsi je dat kuzel pekne dospod k silnici a hned za tahokov.... kolik tam bude prachu a musek asi pochopis, ale az pojedes v desti, nedej boze vlitnej do kaluze a motor prekvapive nasaje trochu vody... hmm, ten si smlsne.... dej pak vedet, ju? 2Slovacik- a co jsem psal viz vyse o izolaci a pod? a vykon? ze se ti lip vytaci motor neni nic jinyho, ze se zlepsil a zvysil prubeh momentu /diky tomu extra vzduchu navic/.... za predpokladu, ze za motorem /vyfuk/ ma kam odchazet... Citovat
merkurek Odesláno 26. květen 2003 Odesláno 26. květen 2003 206WRC proč by měl zrovna nasát vodu to nevím tedy ty pořád maluješ čerty na zed myslím že už tě maj fšichni dost !!!! Citovat
Guest 206WRC Odesláno 26. květen 2003 Odesláno 26. květen 2003 a co bys jinyho mel nasat, kdyz ti na filtr pujde primej napor deste a vodni triste? pokud das filtr tak ze na nej zvenku uvidis, tak je to 100%.... Citovat
Hamrbac Odesláno 29. květen 2003 Odesláno 29. květen 2003 ja mam filtr tak že na něho jde vidět přes kapotu 1. v deští na něho jde voda s pulky kapoty a jede to možna i trošičku líp nebo stejně 2. 206WRC kdyby jsi šetl o fitrech vše co tu bylo kdysi napsané tak bys věděl ze mu trochu vody nevadí :mad: Citovat
Guest JR Odesláno 29. květen 2003 Odesláno 29. květen 2003 kluci nechte ho bejt, uz sem ma stejne zakazanej pristup. Ale jestli chcete dobrej ftip, tak 206WRC prodava na foru autohifi neznackovy bavlneny filtry. Ty asi navlhnout nemuzou, protoze by se mozna rozpadly :D:D Citovat
Guest 206WRC Odesláno 31. květen 2003 Odesláno 31. květen 2003 :-))))) dobrej vtip je si koupit kuzel od prodejce za 2 000,- a vic .... kdyz ty moje jsou od 790,- do 990,- ......., amigo kdyz jsem jich prodal by vočko tak 50-60ks za nejaky 4 mesice /kdyz nepocitam ty tuning kramy, kam je berou po desitkach, pak je prodavaj za 1200+ a davaj na ne zaruku/ a nikdo si neztezoval... Ale jsou to hrozny smejdy a pri prvnim desti se rozpoustej, oni je totiz delaj soudruzi v KLDR z krepovyho papiru, vime? :-)))) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.